FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o copie a lui Kone » Bonetti vrea să aducă un închizător de la ŢSKA Sofia

Galcev a jucat, în premieră, în primăvară, și pentru prima reprezentativă a vecinilor de la sud de Dunăre
Galcev a jucat, în premieră, în primăvară, și pentru prima reprezentativă a vecinilor de la sud de Dunăre

Articol de - Publicat duminica, 08 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 iulie 2012 21:21

Dinamo vrea să semneze mîine cu bulgarul Galcev, de la ŢSKA Sofia, un închizător dorit şi de Bonetti. Totul depinde acum de Platini, care vrea restanţele din trecut de la Steaua Bulgariei.

Dinamo vrea să fructifice acum informaţiile adunate încă din iarnă. Doreşte să semneze chiar mîine cu mijlocaşul central bulgar Boris Galcev, 28 de ani, om de bază la ŢSKA Sofia, pe care îl ştie de 6 luni, de cînd a fost meciul direct, amical, din Antalya.

Între timp, roş-albii au mai strîns date, sînt mulţumiţi şi vor să-l transfere neapărat pe Galcev, 1,73 metri. Recomandat drept înlocuitorul perfect pentru Djakaridja Kone. Asta deşi Issa Ba şi Boubacar au prins, momentan, destul de bine în echipă.

La schimb cu Platini
Ioan Becali a confirmat tratativele foarte avansate: "E adevărat că Galcev este aproape să semneze cu «cîinii», e un fotbalist puternic, îmi place, are multe din calităţile lui Kone. Este cerebral în jocul de la mijlocul terenului. Dinamo şi ŢSKA au convenit ca în afacere să intre şi revenirea lui Platini. Totul depinde acum de Michel, dacă vrea, e ca şi întors la Sofia".

Problema e că atacantul brazilian afirma într-un interviu GSP în urmă cu două luni că nu vrea să revină în Bulgaria pînă nu i se plătesc restanţele salariale pe care încă le mai are la formaţia sofiotă.

În ceea ce-l priveşte pe Galcev, el poate juca atît la închidere, cît şi extremă dreaptă sau mijlocaş ofensiv. Bonetti l-ar mai vrea în zona centrală şi pe hondurianul Edgar Alvarez, 32 de ani, ex-Palermo, dar şi pe zambianul Stopilla Sunzu, 23 de ani, Mazembe.

2 goluri în 29 de meciuri a înscris Galcev sezonul trecut pentru vicecampioana Bulgariei

"Îl ştiu pe Galcev, e un jucător bun, de care am avea nevoie. Avem patru mijlocaşi centrali, ne mai trebuie încă doi" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
namis35
namis35  •  08 Iulie 2012, 12:26

ce dr fac astia cu banii? prime ioc, jucatori ioc, sa facem cheta la meciul cu barca, cate 20 de bani de caciula sa luam si noi 1,2 jucatori

xzx
xzx  •  08 Iulie 2012, 11:35
Postat de imperator pe 08 Iulie 2012, 06:54

Cu negrii äia ce se mai aude ? Nu place la dinamo ? :))

de FULGERUL AEK BRAGADIRU ce se mai aude???::))))))))))))))))))))))))

ultras_gicu
ultras_gicu  •  08 Iulie 2012, 10:02
Postat de imperator pe 08 Iulie 2012, 06:54

Cu negrii äia ce se mai aude ? Nu place la dinamo ? :))

nu sunt bani la dinamo...ei ar vrea dar cine sa dea banu ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează