FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Încă o demitere la Dinamo! Ce decizie a luat azi Ionuţ Negoiţă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 octombrie 2013 18:12

După despărţirea de Gheorghe Mulţescu, şefii lui Dinamo l-au îndepărtat şi pe antrenorul echipei secunde, Iulian Mihăescu.


Mihăescu a început slab mandatul la echipa a doua a "cîinilor", cu trei înfrîngeri în tot atîtea meciuri în liga a treia. Meciul pierdut acasă, etapa trecută în faţa celor de la FC Balş, 1-2, i-a enervat pe cei din conducere, care au decis demiterea sa de la formaţia secundă. Tehnicianul a refuzat propunerea şefilor de a se impica la grupele de copii şi juniori şi şi-a încheiat înţelegerea cu Dinamo.

Înlocuitorul său va fi probabil Lucian Mezei, tehnicianul echipei de juniori A, care a disputat finala campionatului naţional în faţa Academiei Hagi, pierdută la Buftea, 0-1. Mezei i-a antrenat anul trecut pe Dobrosavlevici, Filip, Jugaru, Buia, sau Valentin Balint, care evoluează acum pentru primele două echipe ale "cîinilor".

Negoiţă, premiant
Acţionarul majoritar al "alb-roşilor" a participat aseară la Gala Premiilor VIP, la Palatul Ştirbey, unde a fost premiat pentru salvarea echipei "alb-roşilor" şi pentru proiectul pe care îl derulează la Dinamo. "Eu am încercat, în primul rînd, pe termen scurt, să salvez clubul. Sînt mulţumit de ceea ce s-a întîmplat pînă acum. Privesc acest proiect pe termen lung, e nevoie de timp pentru a face performanţă. Dinamo, de câţiva ani buni, nu a mai avut rezultate notabile. Lucrurile s-au deteriorat din ce în ce mai mult şi nu se pot schimba toate astea peste noapte", a declarat Negoiţă pentru ziarulring.ro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
cobra_z
cobra_z  •  10 Octombrie 2013, 09:10

palatul Stirbey se afla in Bucuresty , capitala Romaniey...pariu ca nici nu stiti cine a fost Stirbei Voda , poate vreun fotbalist prin liga a 4 a...ziaristi de 2 lei care ati trecut prin facultati cu metoda copy paste...

caminero
caminero  •  10 Octombrie 2013, 08:43
Postat de alexbibirica1 pe 09 Octombrie 2013, 17:19

asa e la dinam6 ,se merge pe "fostele glorii" ... :)))))) imediat sunt dati afara ... pai daca echipa e vai de ea ... cum vreti sa castige ?

Fostelor glorii li se dă o şansă. Dacă nu confirmă, out! Deşi, Mihăescu era f. bun pe vechiul lui post, la care înţeleg că s-a şi întors. Deci, nici vorbă să fi fost dat afară de la Dinamo, pur şi simplu s-a dus la locul potrivit pentru el.

hardalias
hardalias  •  10 Octombrie 2013, 02:02

Un antrenor foarte bun Mazei. Offtopic: La Dinamo Onesti sunt niste copii foarte talentati, ma uitam ce golaveraj au, foarte bine antrenati: ://www.frf-ajf.ro/bacau/competitii-fotbal/liga-a-iv-a-1696.html Dar au un fundas central din cate am inteles de la un amic, foarte bun, de 18 ani(Bogdan) care poate face pasu la echipa a 2-a a lui Dinamo, si intr-un an, doi sa ajunga la prima echipa.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează