FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-FC VASLUI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Încă o premieră în fotbalul românesc: preşedintele LPF s-a recuzat de la derby-ul etapei » De cine se ascunde Mitică?

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 martie 2011 00:39

Dumitru Dragomir trebuia să fie supervizor la Steaua - Vaslui, însă după ce Porumboiu l-a acuzat violent de imixtiuni la comisii, s-a înlocuit singur cu Valentin Alexandru

Steaua - Vaslui va fi condus de un arbitru FIFA, Istvan Kovacs, şi, iniţial, avea parte şi de un supervizor de 5 stele, chiar preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. Acesta însă a decis să se recuze şi să se schimbe singur de la partida din Ghencea!

Hotărîrea lui a venit imediat după ce Adrian Porumboiu, patronul Vasluiului, l-a atacat dur, arătîndu-l cu degetul că a influenţat în mod direct decizia Comisiei de Disciplină, care l-a suspendat pe Viorel Hizo pentru două etape.

LPF a publicat supervizorii etapei a 22-a joi dimineaţa, iar Dumitru Dragomir apărea la partida Steaua - Vaslui, însă după numai cîteva ore şeful LPF s-a înlocuit singur cu Valentin Alexandru, fără a explica în mod public hotărîrea. Preşedintele Ligii e cel care decide supervizorii la meciurile considerate importante din Liga 1.

Rolul unui supervizor este extrem de important, deoarece raportul său e luat în considerare atunci cînd punctele de vedere ale supervizorilor nu coincid cu cele ale observatorului de joc sau de arbitri.


2.400 de lei e baremul unui supervizor la fiecare meci din Liga 1 la care e delegat


Atac dur asupra lui Porumboiu!
Dumitru Dragomir a intervenit în emisiunea "Meciul zilei", de la GSPTV, şi s-a luat de patronul Vasluiului: "Porumboiu cu asta se ocupă, el suge...rează anumite lucruri. Să aibă grijă, să nu mai vorbească atît, fiindcă deja a întrecut măsura cu comentariile pe care le-a făcut pînă acum! Şi să citească regulamentul, că s-a vorbit deja prea mult despre suspendarea lui Hizo, care a fost dictată absolut în litera legii. Comisia nu putea să ia altă decizie!".

Război MM-Porumboiu
Managerul general al Stelei i-a dat replica lui Adrian Porumboiu, care acuzase faptul că Galamaz n-a fost suspendat decît o etapă după "roşul" direct încasat cu FC Braşov. "Dacă Porumboiu vrea justificări, să se adreseze Comisiei de Disciplină! Galamaz n-a luat toată cariera lui un cartonaş roşu, nici la juniori, s-a ţinut cont şi de acest lucru, dar e o sete a lui Porumboiu să se certe cu toată lumea", a spus MM la Dolce Sport.

Avertisment pentru Kovacs
Adrian Porumboiu a comentat delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul din Ghencea. "Să arbitreze bine că de-asta are ecuson FIFA! E tînăr, nu cred că vrea să-şi încheie cariera la acest meci Steaua - Vaslui. Dacă cei de la CCA au încredere în el, atunci şi noi avem, rămîne să şi demonstreze că merită", a spus ieri Porumboiu.

3 înfrîngeri are FC Vaslui cu Kovacs arbitru, din totalul de 5 disputate cu "centralul" din Carei

5 victorii are Steaua cu Kovacs la centru, din totalul de 8 disputate cu arbitrul din Carei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
nikvaslui
nikvaslui  •  20 Martie 2011, 10:54
Postat de steaua1986forever pe 19 Martie 2011, 14:09

Arbitrul o sa vina cu mutarea-n plic de la adevaratul sef al arbitrilor din Romania: Porumboiu. Cum isi permite un fost arbitru corupt comunist sa il ameninte pe arbitru ca daca nu arbitreaza "bine" ar putea sa isi incheie cariera dupa meciul asta? Chiar nu se sesizeaza nimeni asupra presiunii incredibile care se pune pe acest arbitru? Alooo.....comisiile corupte LPF/FRF ...iar fac pe ele de frica micului mosier moldovean.

ai vazut vreun meci arbitrat de porumboiu? pai atunci de ce vorbesti prostii.Si in legatura cu,,micul mosier,, sa stii ca e primul in europa ca sa vezi ce mic e

nikvaslui
nikvaslui  •  20 Martie 2011, 10:50

simplu ca buna ziua ,nu a vrut sa vina la meci ca era obligat sa dea explicatii in legatura cu suspendarile suspecte .

steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Martie 2011, 14:09

Arbitrul o sa vina cu mutarea-n plic de la adevaratul sef al arbitrilor din Romania: Porumboiu. Cum isi permite un fost arbitru corupt comunist sa il ameninte pe arbitru ca daca nu arbitreaza "bine" ar putea sa isi incheie cariera dupa meciul asta? Chiar nu se sesizeaza nimeni asupra presiunii incredibile care se pune pe acest arbitru? Alooo.....comisiile corupte LPF/FRF ...iar fac pe ele de frica micului mosier moldovean.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează