FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă o ţeapă pentru Steaua? Gabi Matei, actual pacient, viitor stelist!

Gabi Matei a împlinit luna trecută 21 de ani Foto: Cristi Preda
Gabi Matei a împlinit luna trecută 21 de ani Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 30 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 23:16

Cel ce e văzut de MM noul fundaş dreapta al Stelei a suferit o ruptură musculară care îl va ţine departe de gazon aproape o lună, după ce în februarie avusese o leziune fibrilară

Gabi Matei încă n-a apucat să se antreneze cu Steaua şi deja cei din Ghencea au emoţii în ceea ce priveşte transferul său de la Pandurii, care se va produce la vară. Fundaşul dreapta s-a accidentat grav la "naţionala" de tineret, suferind o leziune musculară, care aproape sigur îl va ţine departe de gazon în jur de 3-4 săptămîni.

Este pentru a doua oară în mai puţin de două luni cînd viitorul fotbalist al Stelei are parte de o ruptură musculară. În pauza de iarnă, a avut o altă leziune fribrilară din cauza căreia a pierdut 3 săptămîni de pregătire şi a revenit direct în meciul cu Dinamo, cînd a jucat extrem de prost.

În ultimii ani, Steaua a transferat mai mulţi jucători cu care s-a păcălit, ei venind în Ghencea avînd deja mari probleme medicale. Un argument în acest sens e şi declaraţia medicului Stelei, Radu Paligora, oferită în toamna lui 2009: "Ştiam că Pleşan şi Ovidiu Petre aveau probleme medicale, am comunicat acest lucru superiorilor mei înainte ca ei să fie achiziţionaţi de la Timişoara, dar ce s-a întîmplat mai departe nu a depins de mine".


600 de mii de euro a achitat Steaua pentru Gabi Matei, la care se adaugă 20 la sută dintr-un viitor transfer extern, dar nu mai puţin de 500.000 de euro

"Naţionala" acuzată că şi-a bătut joc de el
Accidentarea lui Gabi Matei a iscat şi un alt subiect, anume faptul că cei de la "naţionala" de tineret nu l-au tratat profesionist. Petre Grigoraş, antrenorul său de la Pandurii, a luat foc şi a desfiinţat oamenii de la Casa Fotbalului: "Trimitem jucători la lot şi ei vin accidentaţi. Mai mult, nici măcar nu se interesează de ei, l-au trimis acasă cu avionul fără să-i pună un diagnostic, nimic. Au procedat mojiceşte şi mîrlăneşte şi atunci mă întreb de ce îi mai trimitem la « naţională», ca să-şi bată joc de ei?".

MM avertiza: "Nu vor mai veni jucători accidentaţi"
În momentul în care Steaua trata pentru achiziţionarea lui Moraes, la începutul lunii februarie, MM a dat o declaraţie în care făcea trimitere la problemele medicale ale jucătorilor luaţi de Steaua în trecut. "Ar fi fost bine ca Moraes să fi semnat cu noi înainte de a pleca în Antalya, pentru că am fi putut să-l testăm medical în ţară foarte bine ca să ne asigurăm că nu are absolut nimic. În trecut, Steaua a luat jucători cu probleme medicale, iar acest lucru nu se va mai întîmpla", a spus MM.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mario_stelist
mario_stelist  •  30 Martie 2011, 01:55

in afara de Emeghara si Tanase (care aveau chestiile alea de dinainte si trebuiau stiute) restu s-au accidentat in meci la intrari dure ale adversarilor deci soarta :).......la Tall aia cu nepregatirea era o scuza sa nu-l bage ca vazusera ca e panarama de fotbalist....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează