FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă o veste proastă pentru stelişti » Chipciu revine abia în octombrie!

Articol de , - Publicat miercuri, 22 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 21 mai 2013 22:06

Recuperarea mijlocaşului după accidentarea cu Dinamo, fractură de tibie, durează mai mult decît estimaseră steliştii


Alex Chipciu, unul dintre cei mai în formă stelişti în acest sezon, va evolua în Liga Campionilor doar dacă Steaua va ajunge în faza grupelor! Mijlocaşul de 24 de ani nu mai are nici o şansă de a prinde vreun tur preliminar în Champions League, nici măcar în play-off-ul competiţiei! Alex a fost operat ieri de către doctorul Ioan Codorean. Intervenţia a însemnat aplicarea unei plăci fixate cu şuruburi, ca să ajute la sudarea oaselor, iar jucătorul va începe recuperarea propriu-zisă după ce va scăpa de ghips.

Steaua a anunţat ieri că durata absenţei va fi de patru luni şi jumătate din momentul startului recuperării, ceea ce înseamnă că numărul 7 din Ghencea va sta departe de gazon pînă la sfîrşitul lunii octombrie! În aceste condiţii, Reghecampf trebuie să atace grupele Ligii cu Popa şi Tănase pe benzi şi Rusescu în spatele vîrfului pe care roş-albaştrii încă îl mai caută.

8 goluri a reuşit Chipciu în acest sezon în cele 42 de partide bifate în toate competiţiile

"Vreau să cred că Alex se va reface mai repede decît pronostichează medicii. În cazul lui Georgievski aşa s-a întîmplat. Ar fi minunat dacă ar fi apt la începutul lui septembrie"
Mihai Stoica, manager general Steaua

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (34)
tiartclau
tiartclau  •  22 Mai 2013, 21:03

Tot timpul am spus: care are alta intentie decat de a juca fotbal pe teren nu are ce cauta acolo. Cartonasul galben trebuie eliminat si acordat direct cel rosu chiar pentru obstructii. De aici in colo nu vom putea vedea (exemplu) un Sinmartean, un Chipciu, un Chiriches si atunci ce vom vedea? Juniorii lui dinamo si rapid. Voi arbitrii omorati spectacolul si jucatorii. Cine garanteaza ca Chipciu nu va avea soarta lui Florin Costea dupa accidentare un alt mare talent pierdut din cauza unui nenorocit.

redgofcd
redgofcd  •  22 Mai 2013, 17:55

5 > 2 DREPTATE PENTRU Concordia, Severin & CSMS Iasi. :D Sa se ia masuri si in legatura cu blatul odios. Steaua si Viitorul trebuie depunctate serios.

kutxukutxu
kutxukutxu  •  22 Mai 2013, 13:03

in prima faza 3 l-au achitat si la recurs din 5 3 l-au condamnat la 2 ani cu suspendare !!! dar avand dinainte alti 3 cu suspendare s-a reactivat prima si cea mai mare condamnare. Treaba cu 5>3 e o idiotenie, conteaza recursul nu se aduna verdictele judecatorilor din insatante si termene diferite......

Vezi toate comentariile (34)
Comentează