FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un jucător îi spune "nu" lui Becali: "Nu e corect să merg acolo" » Steaua s-a reorientat rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 13:46

Gigi Becali a anunțat de mai multe ori în ultima lună că una dintre principalele ținte din Liga 1 este atacantul CFR-ului, Gregory Tade.

Stiridesport.ro anunță însă că vîrful din Franța este foarte aproape de a semna cu Hajduk Split, echipă care a terminat campionatul pe locul 3 și va juca în Europa League.

"Timpul meu în România s-a încheiat. Cred că e bine să schimb campionatul și țara. Nu era corect să mă duc la Steaua, deși a existat un interes pentru mine", a zis Tade.

În cele 34 de meciuri din acest sezon, Tade a marcat de 20 de ori și a dat 3 pase decisive. 

Vine Tamuz?

Cum  Tade are șanse minime de a mai veni, Steaua se va orienta cel mai probabil spre Toto Tamuz

Atacantul Petrolului va pleca sigur în vară, iar varianta cea mai probabilă este Steaua, unde este dorit de Gigi Becali

Vezi aici care e lista de transferuri a Stelei dacă ia titlul!

 

"Dacă Astra va juca în Europa, eu voi rămîne pentru că am contract. E important interesul Stelei, dar eu voi rămîne la Astra"William de Amorim (Astra), un alt fotbalist de pe lista lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
1604654263109853
Ionut Mantog  •  26 Mai 2015, 15:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  26 Mai 2015, 01:05
Postat de khal_37 pe 25 Mai 2015, 19:25

Ai enumerat cu chiu cu vai 4 jucatori plecati de la rapid, timisoara si fcdb. Uiti un lucru. Cei de la Steaua au plecat pe bani multi, asta inseamna un management eficient si asta a facut ca Steaua sa se autofinanteze. Ceea ce spui tu sunt visele lacrimoase ale unui mos nostalgic.

Bulache, faptul ca becali a obtinut preturi exagerate iar jucatorii s-au ratat total confirma ceea ce sustineam eu =)) Pe de alta parte, la Rapid, Dinamo si Poli Timisoara a fost exact invers: jucatorii au plecat pe sume corecte si au avut o evolutie ascendenta dupa trasnferul in strainatate. Morala: daca vrei sa-l imbogatesti pe becali si sa te ratezi ca fotbalist mergi la FCSB. Daca vrei sa castigei Europa League, sa fii capitan la Lazio, sa ajungi la 100 de goluri in serie A etc etc, mergila Rapid, Dinamo, Poli samd.

khal_37
khal_37  •  25 Mai 2015, 19:25
Postat de adriann_ pe 25 Mai 2015, 17:01

La cati ani va exploda Iancu? La 27, cand din postura de jucator complet ratat i se va permite sa plece pe o suma oricum prea mare undeva intre camile? Nici unul dintre jucatorii romani care s-au impus in ultimii 12 ani la o echipa mare din vest nu a trecut prin saivanul lui becali. Sapunaru ( EL castigata cu Porto ca titular ) a plecat direct de la Rapid, Radu Stefan (capitan la Lazio) si Mutu (varf de top in Italia cateva sezoane bune) au plecat de la Dinamo, Pantilimon de la Timisoara. Toti cei ajunsi la Steaua, fara exceptie, au fost tinuti pana s-au ratat complet (Radoi, Tanase) sau pana au fost vanduti la teapa, peste nivelul lor real (Chiriches, Gardos).

Ai enumerat cu chiu cu vai 4 jucatori plecati de la rapid, timisoara si fcdb. Uiti un lucru. Cei de la Steaua au plecat pe bani multi, asta inseamna un management eficient si asta a facut ca Steaua sa se autofinanteze. Ceea ce spui tu sunt visele lacrimoase ale unui mos nostalgic.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează