FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un show marca Gigi Becali la Înalta Curte: "Dom' procuror, sînteţi stelist?" :)

Becali a aşteptat judecata într-un cadru neobişnuit: lîngă o pungă de plastic şi, deloc întîmplător, cu o valiză în spate // Foto: Marian Din
Becali a aşteptat judecata într-un cadru neobişnuit: lîngă o pungă de plastic şi, deloc întîmplător, cu o valiză în spate // Foto: Marian Din

Articol de , - Publicat marti, 23 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 aprilie 2013 01:10

Judecat în dosarul "Valiza", Becali a petrecut ziua de ieri la ÎCCJ şi s-a relaxat cu glume la adresa reprezentantului DNA. Judecătorii au acordat un nou termen, 27 mai.

Patronul Stelei şi-a început din nou săptămîna la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. A venit ieri dimineaţă, dar a aflat că întîietate are cazul politicianului Cătălin Voicu. A părăsit incinta pînă la 3 după-amiaza şi a reintrat în sala de judecată la 17.

Completul de 5 nu îşi făcuse încă intrarea, fiind în pauză, aşa că Becali l-a luat la ochi pe procurorul DNA. "Îmi place de dumneavoastră, sînteţi cu bun-simţ! Aţi cerut 4 ani, nu 12, ca alţii. Apropo, cu cine ţineţi? Dacă sînteţi rapidist, sigur îmi dădeaţi 12 ani, dinamovist, 15!", s-a amuzat patronul Stelei.

La termenul de ieri s-au prezentat Becali şi Teia Sponte, lipsind Victor Piţurcă. Judecătorii au acordat un nou termen pentru 27 mai, ora 9, dar Gigi e chemat şi azi, pentru audieri în dosarul "Terenurile MApN". "Nu ştiu dacă vin, e ziua mea, Sfîntul Gheorghe! Veniţi la Palat, vă fac cinste!", a rîs Becali.

"Eu sînt relaxat, calm, ştiu că nu păţesc nimic! Dacă nu era amînare, le ceream valiza judecătorilor" ( Gigi Becali, patron Steaua)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
mariusvicov
mariusvicov  •  23 Aprilie 2013, 12:16

Forta Steaua!!

gabriv
gabriv  •  23 Aprilie 2013, 10:18

In tara lu' peste, oierul asta opulent isi poate permite sa ia justitia la "misto"!

emalexandru
emalexandru  •  23 Aprilie 2013, 08:55

De ce neaparat sa tina cu o echipa de fotbal? Toata lumea trebuie sa adere la "fenomenul fotbal",la sportul analfabetilor,al babuinilor?De ce nu l-a intrebat,primitivul,ce compozitor de belcanto prefera,Puccini sau Verdi?(de exemplu)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează