FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Încă un stelist ratează derby-ul cu CFR » Tănase rămîne acasă

Cristi Tanase, Tanase, Steaua
Cristi Tanase, Tanase, Steaua

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Mijlocaşul a fost operat ieri, din cauza unor probleme dentare, şi a devenit indisponibil

Steaua şi-a pierdut play-maker-ul din pricina unor dureri de dinţi! Trupa din Ghencea pleacă azi spre Cluj fără Cristi Tănase, care a suferit aseară o operaţie la dantură. Infecţia i-a dat dureri şi săptămîna trecută, dar fotbalistul a ales să joace aşa contra Ceahlăului. Şefii au decis să nu-l mai forţeze şi l-au trimis la o clinică, unde a avut loc intervenţia chirurgicală.

Două variante de schimb
Mijlocaşul a luat deja o zi de pauză, cea de ieri, în care nu s-a antrenat deloc, şi va continua repausul şi la începutul săptămînii viitoare, însă Stoichiţă speră să-l poată avea în runda următoare, împotriva Unirii Urziceni. Locul lui Tănase, din spatele vîrfului Kapetanos, va fi ocupat în Ardeal fie de Bogdan Stancu, fie de Romeo Surdu.

13 meciuri, din toate competiţiile, a pierdut Tănase în acest sezon din cauza accidentărilor

1 gol are Tănase la Steaua. A înscris în ultima etapă din tur, contra lui Internaţional (3-2). Media notelor lui din Gazetă: 4,67

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  26 Februarie 2010, 09:29

TANASEEEEEEEEEE!!!! yi lui gagikata sa mai stranga picioarele k face curent k usa de la balkon.de aia ai prbl dentare?

 •  26 Februarie 2010, 09:20

bai idiotilor, mai lasati-ne dracului cu cea mai proasta echipa din campionat ( Steaua ) si scrieti despre meciul de aseara ( Unirea )

aureltg
aureltg  •  26 Februarie 2010, 07:44

tanase si stancu sunt tzepe!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează