FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Începe sezonul de transferuri la Steaua » "Roş-albaştrii" i-au găsit deja înlocuitor lui Iasmin Latovlevici

Articol de - Publicat joi, 15 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 23:33

Dinamo Zagreb vrea să-l transfere pe fundaşul stînga al Stelei în această vară, iar conducerea din Ghencea e gata să-i dea drumul, pentru a-l aduce în loc pe brazilianul GuilhermeSteliştii nu lucrează doar la capitolul achiziţii, şi-au făcut şi lista cu fotbaliştii de care se pot despărţi în această pauză competiţională. Pe aceasta se află şi Iasmin Latovlevici, fundaşul stînga de 28 de ani al cărui angajament expiră în vara anului viitor. Fotbalistul pe care Steaua a plătit 600.000 de euro celor de la Timişoara în iulie 2010 e dorit de campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb. Pentru a-l lăsa să plece, roş-albaştrii solicită în schimbul lui Lato un milion de euro. Interesul croaţilor pentru jucătorul stelist a fost confirmat şi de impresarul Florin Iacob, la sportro: "Au venit de două ori la Bucureşti ca să-l vadă şi au fost mulţumiţi. Aşteptăm oferta oficială şi sperăm să fie una bună pentru toată lumea. Şi Saint-Etienne îl doreşte în continuare, însă salariul pe care i-l oferă arată că francezii nu-l respectă suficient pe jucător".

Cale liberă pentru Guilherme
Laurenţiu Reghecampf are soluţia de a-l înlocui pe Lato. Guilherme Sitya, 24 de ani, de la Petrolul, nu a semnat prelungirea contractului cu echipa prahoveană şi a bătut palma în principiu cu Steaua pentru a îmbrăca tricoul roş-albastru în următorii 5 ani. Mutarea se va oficializa imediat ce Latovlevici va pleca din Ghencea. Mai mult, în urmă cu o lună de zile, steliştii l-au luat de la Viitorul pe Alin Toşca, un fundaş stînga de 22 de ani.

137 de meciuri a strîns Latovlevici pentru Steaua în toate competiţiile, în ultimii 4 ani de zile, perioadă în care a cucerit două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă

11 goluri a înscris Lato pentru roş-albaştri, 5 dintre ele fiind reuşite în acest sezon: 3 în Campionat şi cîte unul în Liga Campionilor şi Cupa României

"Iasmin se simte bine la Steaua, dar, ca orice om de pe planeta asta, îşi doreşte să meargă la mai bine dacă se poate. Cred că nici un jucător din Ghencea nu poate fi luat fără un salariu de 350.000-400.000 de euro"
Florin Iacob, impresarul lui Latovlevici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  16 Mai 2014, 08:37

nu pleaca asta de la steaua. nu'l vrea nimeni de titiular. poate sa'l ia la frecat banca. iar guilherme, integralist la petrolul, nu cred ca merge sa frece banca la steaua. probabil ca jiji, din dragoste pentru...lato, care, ne'asa , l'a vizitat la ..palat, va plusa potul. ..si au trait multi ani fericiti, dupa aceaia....:)

ovasim
ovasim  •  15 Mai 2014, 20:44
Postat de kilimanjaro pe 15 Mai 2014, 12:17

Dinamo Zagreb e interesata de doamna cu barba de la stelemeaua ? Foarte bine, dar sa stie Dinamo Zagreb ca doamna Lato. are obiceiul de a-si trage chilotii pe cap cand inscrie, bine e vorba doar de meciurile aranjate, altfel nici nu atinge mingea :))))))))))))))

Dobitocule,meciurile cu Ajax si cu Dinamo tot aranjate au fost?Daca s-ar vinde prostia la kg as face bani frumosi cu tine.

ursoix
ursoix  •  15 Mai 2014, 15:57
Postat de icesoldier pe 15 Mai 2014, 12:45

Nu pari baiat prost, schimba si tu nickname-ul. Ala e bine acolo!

Poate sa fie si liber, dar din 5 in 5 minute sa i se puna un scoth la gura

Vezi toate comentariile (22)
Comentează