FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

Incertitudine la un club din Liga 1! Ieri, Dorinel Munteanu era ca și luat, situația s-a schimbat peste noapte

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 09:55

Chiar dacă în ultimele zile au existat mai multe voci din cadrul clubului că Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al Chiajnei, președintele echipei ilfovene, Cristian Tănase, a făcut precizări pentru GSP.RO.

"Nu am negociat cu domnul Dorinel Munteanu și nici nu am mandatat pe altcineva din cadrul clubului să negocieze cu dumnealui sau cu alt antrenor.

Îl apreciez pe Munteanu și îl socotesc un antrenor bun, cu experiență, însă tot ce vă pot spune în acest moment cu certitudine este că nu am vorbit cu nimeni pentru preluarea băncii tehnice a Concordiei Chiajna.

Și să nu uit: postul de președinte, din păcate pentru unii, nu este vacant la Concordia Chiajna", a declarat Tănase.

Surse demne de încredere din cadrul clubului îl contrazic pe Tănase:

"Poate dumnealui nu știe, dar Dorinel Munteanu a fost contactat pentru a veni în locul lui Țălnar. Mai mult, Constantin Zotta a avut o discuție față în față cu cei de la echipă, dar momentan nu a dat nici un răspuns în ceea ce privește preluarea funcției de președinte".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează