FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Închide cercul » Se întoarce în Ştefan cel Mare: a crescut la Dinamo, vrea să-şi încheie cariera tot în alb-roşu!

În iulie 2012, Dinamo l-a cedat pe Marius Niculae lui FC Vaslui pentru 300.000 de euro
În iulie 2012, Dinamo l-a cedat pe Marius Niculae lui FC Vaslui pentru 300.000 de euro

Articol de - Publicat marti, 23 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 22:12

Marius Niculae, 33 de ani, se întoarce în Ştefan cel Mare. Ca fotbalist şi ca ajutor pentru staff-ul tehnic.

Dinamo vrea să construiască pentru viitor readucînd acasă un clasic. Este vorba de Marius Niculae, 33 de ani, care va semna un contract cu clubul imediat după ce-şi va termina vacanţa.

Atacantul n-a mai jucat nicăieri după ce în vară a făcut pregătirea cu turcii de la Şanliurfaspor, a mai avut ceva posibilităţi de a continua fie în ţară, fie în străinătate, în sezonul de toamnă, dar a spus "pas". Zilele trecute, a avut primele discuţii cu oficialii din Ştefan cel Mare şi şi-a dat acceptul să se întoarcă în "haită".

5.000 de euro salariu
Ca jucător, remunerat cu 5.000 de euro pe lună, la care se adaugă bonusuri de performanţă, ca ajutor al staff-ului tehnic al lui Mihai Teja, avînd în vedere experienţa acumulată în carieră.

În vara 2012, cînd a părăsit ultima oară echipa, atacantul avea un salariu de aproape 15.000 de euro pe lună, motivul pentru care a fost cedat Vasluiului. Acum, Niculae vrea să se reapropie de clubul unde s-a format ca jucător, ca să continue apoi fie în staff-ul tehnic, fie în cel administrativ.

Ionuţ Negoiţă l-a apreciat mereu pe Marius pentru atitudinea pe care a avut-o întotdeauna faţă de club, de aceea are de gînd să-i dea credit fotbalistului şi omului Niculae.

105 goluri a marcat Marius Niculae în cele 230 de meciuri jucate pentru Dinamo în toate competiţiile

3 perioade a bifat Niculae în tricoul lui Dinamo: 1996-2001, 2008-2010 şi 2011-2012

5 trofee a cîştigat Marius cu Dinamo: un campionat, trei Cupe ale României şi o Supercupă

4 este locul ocupat de Dinamo în clasamentul golurilor marcate în tur, cu 27 de reuşite, la egalitate cu CFR Cluj. Primele trei sînt Steaua (36), Astra (30) şi Petrolul (29)

11 mai 2014 a fost data ultimului meci oficial în care a jucat Niculae, 16 minute pentru ucrainenii de la Zakarpatia Ujgorod

30 noiembrie 2013 este ziua cînd atacantul a marcat ultima dată într-o partidă oficială, o "dublă", contra Tavriei Simferopol

"Cînd eram mic, luam autografe de la Marius Niculae. Cred că am şi poze cu el cînd îmi dădea autografe. M-am înţeles tot timpul bine cu el, mi-ar plăcea să jucăm împreună, din nou" (Marius Alexe, atacant Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Pleacă Alexe?
Marius Alexe visează să joace din nou alături de unul dintre idolii săi, Marius Niculae, însă fotbalistul de 24 de ani ar putea părăsi echipa în acest mercato. Clubul lui Ioan Andone, Apollon Limassol, locul secund în Cipru, formaţie ce şi-a propus să cîştige campionatul, îl are pe listă pe actualul dinamovist, rămîne de văzut dacă poate achita un milion de euro pe jucător.

S-au interesat de Pecanha!
Dinamoviştii speră să fructifice problemele financiare pe care le întîmpină Petrolul de cînd cu încarcerarea patronului Dan Capră şi în afară de Sony Mustivar, închizătorul "lupilor", s-au mai interesat deja de un alt fotbalist. Este vorba de Peterson Pecanha, 34 de ani, goal-keeperul galben-albaştrilor, doar că roş-albii n-au reuşit să obţină un răspuns ferm dacă brazilianul ar fi de acord să vină în Ştefan cel Mare. Mai ales că dacă ar fi să se despartă de Petrolul, speră să aibă un salariu de 10.000 de euro pe lună.

Încredere în Teja
Antrenor timp de 14 luni la Dinamo, Flavius Stoican consideră că Mihai Teja este o variantă bună pentru roş-albi: "O să facă orice ca lucrurile să meargă bine, pînă la urmă acesta este ţelul nostru, al fiecărui tehnician. Cred că va reuşi". În ceea ce-l priveşte, Stoican nu se grăbeşte: "Atunci cînd voi alege viitoarea destinaţie, o să pun obiectivele pe locul 1, ca să scot maximum din echipa respectivă. Important e să fac totul cu pasiune".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (49)
1745flo
1745flo  •  23 Decembrie 2014, 23:00
Postat de tazdevil pe 23 Decembrie 2014, 13:20

PS:scuze pemtru scrierea-mi maiastra....:P

esti deja o legenda vie maestre!:)))

zecs93
zecs93  •  23 Decembrie 2014, 18:06

in plus Niculae e respectat de cel mai bun fotbalist al planetei, CR7 , chiar el spunea ca-i zice BRE :))))))))))))))) la Sporting Lisabona !!!

inginerul.
inginerul.  •  23 Decembrie 2014, 17:07
Postat de tazdevil pe 23 Decembrie 2014, 13:18

Trecand peste,are totusi dreptata!!!! Oltenii toti il injura pe Giganticul,insa uita de Netoiu si sTAICU,ADEVARATII GROPARI AI sTIINTEI!!

Sincer Taz, oltenii isi merita soarta, inclusiv cu Univesitatea Craiova !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează