FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Închizătorul e Grigore » În lipsă de soluţii, fundaşul va fi avansat la mijloc

Grigore a fost dorit în această iarnă de Tianjin Teda, dar chinezii au oferit doar 150.000 de dolari pentru un împrumut pînă în vară, și de Dorinel Munteanu la Mordovia Saransk
Grigore a fost dorit în această iarnă de Tianjin Teda, dar chinezii au oferit doar 150.000 de dolari pentru un împrumut pînă în vară, și de Dorinel Munteanu la Mordovia Saransk

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 19:05

Dinamo mai caută un mijlocaş central, dar trebuie să fie comunitar, liber şi cu pretenţii salariale minime.

Cornel Ţălnar a construit o echipă ce joacă un fotbal frumos, ofensiv şi care, măcar pînă ieri, a oferit şi rezultate. Două victorii din tot atîtea partide la "Marbella Cup", cu Lech Poznan (3-1) şi cu Torpedo Kutaisi (2-1), dar angrenajul dinamoviştilor mai are nevoie de o piesă pentru a funcţiona la capacitate maximă.

"Ne mai trebuie un mijlocaş la închidere, un Mitsubishi 4X4, care să muncească, să recupereze mingi şi să ofere pase utile atacanţilor" a fost doleanţa "Ţînţarului". Acţionarii au discutat despre această posibilitate şi au ajuns la o singură concluzie, avînd în vedere situaţia financiară mai mult decît precară din acest moment: "Vom lua un mijlocaş doar dacă va apărea o oportunitate superconvenabilă. Acesta va trebui să fie comunitar, liber de contract sau extrem de ieftin şi să nu aibă pretenţii prea mari pentru că nu dorim să mai oferim salarii uriaşe!".

Altfel, soluţia vine chiar din vestiarul "cîinilor". Dragoş Grigore, care în perioada junioratului evolua în faţa apărării, este cel mai potrivit să joace pe postul de mijlocaş la închidere. Fotbalistul de 26 de ani a evoluat în faţa apărării în acest sezon chiar împotriva Stelei, atunci cînd a greşit decisiv la golul de 2-1, al lui Rusescu. În partida de verificare cu Torpedo Kutaisi, din Spania, Grigore a jucat o repriză, în linia mediană, alături de Cătălin Munteanu.

Din actualul lot, pe acest post mai poate evolua Laurenţiu Rus, fotbalist utilizat la închidere în mandatul lui Bonetti.

1 gol a marcat Grigore în cele 18 meciuri jucate pentru Dinamo, în sezonul de toamnă, în Liga 1

6.000 de euro e salariul lunar al lui Grigore, dublat în vara anului trecut

1,7 milioane de euro e cota de piaţă a lui Grigore, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
balzabucu
balzabucu  •  11 Februarie 2013, 18:29

conform lui Sdrobis,cel care la decoperit,el da cel mai bun randament ca inchizator.cu steaua a fost prima oara cand a jucat dupa o perioada foarte lunga

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  11 Februarie 2013, 01:19

n-aveti voi de unde sa stiti ce va face dinamo. nu stie nici antrenorul ce va face, darmite voi... si oricum, voi in general va credeti paparazzi. 70 la suta faceti cancan, 20 la suta vindeti reclame, 10 la suta mazgaliti ceva si despre sport. la buna vedere. asa site, asa jurnalisti, si... asa useri.

terminatorul2
terminatorul2  •  11 Februarie 2013, 01:07

Asta inseamnă ca un fel de vulcanizare la rece !! : )))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează