FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CEAHLĂUL 0-1

INCREDIBIL! S-au pariat 4 milioane de euro pe meciul Petrolul - Ceahlăul?

INCREDIBIL! S-au pariat 4 milioane de euro pe meciul Petrolul - Ceahlăul
INCREDIBIL! S-au pariat 4 milioane de euro pe meciul Petrolul - Ceahlăul

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 19:21

Victoria surprinzătoare în 10 oameni a nou-promovatei Ceahlăul în faţa Petrolului (1-0), o echipă care începuse bine noul sezon, atrage asupra ei mari semne de întrebare. Cel mai mare motiv ar fi acela conform căruia în Croaţia s-ar fi pariat nu mai puţin de 4 milioane de euro pe echipa moldoveană.

Conform site-ului ofsaid.ro, Mircea Sandu a aflat de informaţie înainte de partidă şi a vorbit cu preşedinţii celor două cluburi ieri, pînă la fluierul de start. Efectul nu a fost cel dorit, pentru că rezultatul a fost cel preconizat de casele de pariuri.

VEZI DESFĂŞURAREA PARTIDEI PETROLUL - CEAHLĂUL 0-1

Ceahlăul s-a impus la limită în deplasarea cu Petrolul Ploieşti, reuşind să înscrie după ce a rămas în 10 oameni, Gafiţa fiind eliminat.

REZULTATUL MECIULUI OŢELUL - CFR A FOST ANTICIPAT DE PORUMBOIU, ACUZÎNDU-I PE CLUJENI DE BLAT

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (41)
dora
dora  •  14 Septembrie 2011, 12:59

cei de la chiajna mi-au inspirat foarte mare incredere dupa ce i-am vazut cum au jucat cu clujul si voi merge pe 2 la meciul de etapa viitoare, ceahlaul - chiajna, pentru fraieri...

muie_gsp_tv
muie_gsp_tv  •  14 Septembrie 2011, 09:28

alte dume marca GSP Gunoi...

bengosss
bengosss  •  14 Septembrie 2011, 08:50

Nici macar Stefan "pinalti" nu.i mai poate depasi pe cei de la CFR. Anul trecut au facut, prin blaturile lor si munca Stelei (calificarea campioanei direct in grupele CL), 18 milioane de euro. Sunt bani furati, si spectatorii simt. Din acest motiv, la Cluj, Steaua are mai multi spectatori cu TSKA decat a avut CFRul in istorie.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează