FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încropesc echipa pentru CFR! » Stoichiţă, pus în încurcătură înaintea meciului de la Cluj

Tatu s-a accidentat în timpul meciului cu Dinamo
Tatu s-a accidentat în timpul meciului cu Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 09:25

Steliştii au rămas fără Chiricheş şi fără Tatu după meciul cu Dinamo. Ambii sînt accidentaţi şi n-au mers la Cluj.

Steaua termină sezonul afectată de o problemă pe care a avut-o pe tot parcursul acestei stagiuni: accidentările. Chiricheş şi Tatu, titulari în victoria lui Dinamo, au cedat şi lipsesc din duelul cu CFR Cluj. Nici unul dintre ei nu a făcut deplasarea cu echipa în Ardeal. Stoperul de 22 de ani are o disjuncţie la umăr, iar atacantul brazilian s-a ales cu entorsă la genunchiul drept.

Lipsa lor chiar e importantă. Tatu a jucat toate meciurile Stelei din 2012, iar Chiricheş a absentat o singură dată, la Chiajna, cînd a fost suspendat. Ambii au fost folosiţi des şi graţie polivalenţei lor, o calitate care l-a propulsat pe Vlad ca mijlocaş în ultimele meciuri. În locul lui poate intra Bicfalvi la Cluj, alături de Bourceanu în faţa apărării. Iar Tatu va fi substituit de Nikolici, revenit după o suspendare.

Cum va arăta Steaua contra lui CFR: Tătăruşanu - Martinovici, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Chipciu, Bourceanu, Răduţ, Tănase - Rusescu, Nikolici

3 goluri şi 3 pase de gol are Tatu în acest sezon din Liga 1. Pasele decisive au fost, toate, reuşite într-un singur meci, cu Sportul (4-1)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Duel Rusescu - Herea pentru locul 3
Prin golul reuşit în finalul primei reprize cu Dinamo, cînd a marcat din penalty-ul obţinut de Tatu, Rusescu a izbutit să ajungă la cota 13 în acest sezon. Performanţa îl urcă pe locul 3 în topul golgeterilor, la egalitate cu Herea. În spatele lor, se află 3 jucători cu cîte 12 reuşite, Kapetanos, Dănciulescu şi Hamza şi unul singur cu 11 goluri, Daniel Opriţa.

"Steaua nu merită titlul"
Patronul lui Poli Timişoara a făcut o caracterizare dură derby-ului Steaua - Dinamo. "Nu ştiu ce s-a întîmplat cu Dinamo, dar, oricum, n-au fost ei. Steaua a fost mult mai motivată, iar Dinamo nemotivată. Speculaţii despre blat? S-au văzut multe pe teren. Au fost lucruri ciudate. Cinci jucători din zece au fost pe alte poziţii", a spus Iancu, care a adăugat: "Steaua nu merită să ia titlul".

De ieri, la Cluj
Jucătorii Stelei au rămas în cantonament după succesul cu Dinamo, iar ieri dimineaţă au şi plecat spre Cluj. Echipa a ajuns acolo la bordul unui charter, iar aseară, Mihai Stoica, Mihai Stoichiţă şi chiar unii dintre jucători au fost prezenţi la derby-ul Clujului, dintre Universitatea şi CFR.

Geraldo aşteaptă prelungirea
După meciul CFR - Steaua, de mîine seară, stoperului roş-albaştrilor îi va expira contractul pe care l-a semnat în vara lui 2010, cînd a venit din postura de jucător liber. "Nu ştiu ce voi face. Eu vreau să rămîn, dar domnul Gigi e cel care decide, aştept un semn din partea lui", a declarat Geraldo (31 de ani) după ce a jucat al 53-lea meci în Liga 1 în tricoul Stelei.

Note de 9 doar cu Dinamo
Dubla victorie din faţa rivalei de-o viaţă i-a adus Stelei şi o premieră în acest sezon. Au fost singurele partide în care un jucător a primit o notă aproape de cea maximă din partea Gazetei Sporturilor. În tur, Rusescu a luat 9 pentru cele două goluri. Joi, GSP i-a acordat acelaşi calificativ lui Iliev, pentru "dubla" din repriza secundă, care a şi făcut diferenţa.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
biancorossi
biancorossi  •  22 Mai 2012, 00:53

acest meci este numai pentru palmares. era. ca deja s-a jucat.

inopinat
inopinat  •  19 Mai 2012, 16:31
Postat de the_rite pe 19 Mai 2012, 12:22

Nu uitati valiza care v-a adus atitea succese! Si cuplul Mache-Mimi Stoica...

Invidia asta..

tomms
tomms  •  19 Mai 2012, 15:19
Postat de dtdr pe 19 Mai 2012, 01:23

Mai bine stati acasa. Va fi o seara jalnica pentru voi si va trebui sa suportati o CUMPLITA UMILINTA !!

PE CE LOC SUNTETI ,TIGANEEEEEEEE ?????????

Vezi toate comentariile (35)
Comentează