FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - DINAMO, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Indecis » Flavius Stoican nu este încă hotărît în privinţa echipei de start cu Botoşaniul

Articol de - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 00:05

Cu o zi înainte de meciul cu Botoşani, Stoican nu era hotărît în privinţa echipei de start din această seară.

Dinamo încearcă diseară să-şi păstreze invincibilitatea în Liga 1, fiind singura formaţie care nu a pierdut în acest sezon. Însă cele două absenţe importante, Bilinski şi Lazăr, îi creează probleme mari lui Flavius Stoican, care nu s-a decis cum să acopere cele două goluri din echipă.

Toată săptămîna dinaintea jocului, antrenorul "cîinilor" a lucrat cu elevii săi un sistem 4-2-3-1, cu Dorin Rotariu vîrf şi Bogdan Gavrilă mijlocaş stînga, urmînd ca Marius Alexe, nefiind la potenţial fizic maxim, să intre pe parcurs.

Intră Alexe?
Totuşi, conform surselor Gazetei, Flavius a folosit ieri la antrenament o formulă 4-3-3, cu un trident ofensiv format din Cosmin Matei pe partea dreaptă, Marius Alexe atacant central şi Dorin Rotariu pe partea stîngă.

Cei trei vor fi ajutaţi din spate de Boubacar, Elton şi Bărboianu. Astfel, Stoican se gîndeşte să-l forţeze pe Alexe încă din primul minut, dorind să obţină toate cele 3 puncte din această partidă.

"Va fi greu!"
Traian Marc, titularul porţii "cîinilor" din ultimele partide, a vorbit la Dolce despre ce îi aşteaptă pe bucureşteni în meciul de diseară: "Ne dorim foarte mult să păstrăm pasa aceasta de invincibilitate. Sîntem concentraţi sută la sută, atmosfera din sînul echipei este una foarte bună, deşi ştim că e o partidă grea, gazdele vor inaugura noctura şi se va juca avînd casa închisă"

Fără suporteri
Meciul cu FC Botoşani este ultimul din deplasare la care fanii "cîinilor" nu au acces, conform suspendării dictate de Comisia de Disciplină a FRF. Ultraşii alb-roşii au primit o suspendare de două partide în deplasare după incidentele de la meciul cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, din etapa a patra.

633757-botosani-dinamo-echipe-probabile.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 17:13
Postat de reddog4ever27 pe 14 Septembrie 2014, 15:56

O sa vedeti voi slugile astea ale oierilor[botosaniul] ce meci greu o sa ne faca daca batem cu 1-0 sau 2-1 sa zicem merci...vedeti voi ,nu va mai hazardati cu 7-0 .omg

ala glumeste, ombre.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 17:12
Postat de bogdanseven pe 14 Septembrie 2014, 16:44

Daca as fi ca tine cu siguranta te-as fi jignit. FC Botosani nu e sluga nimanui! Ca doreste sa ia punct sau puncte este in interesul clubului pentru a isi indeplini obiectivul! Imi pare rau cand vad cum comentati si jigniti fara sa constientizati ca este doar un sport! Si nu inteleg de ce va legati si de Steaua...chiar nu inteleg...cred ca esti destul de capabil mintal sa constientizezi ca Dinamo are sanse la titlu la fel cum are si FC Botosani...adica 1%. Iar de rezultat...nu suntem noi asa "smecheri" dar cu siguranta in seara asta nu plecati cu mai mult de 1 pct! Numai bine!

poate plecam cu 0p... poate plecam cu 3... cine stie ??..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 17:11
Postat de bogdanseven pe 14 Septembrie 2014, 16:48

In seara asta dinamovistii vor vedea un stadion asa cum ei nu l-au avut de cateva decenii : cu casa inchisa...nu ma refer la numarul de spectatori ci la gradul de ocupare al scaunelor. Iar cei mai inficati suporteri ai javrelor rosii sa isi creeze prea mari iluzii...veti fi inghesuiti si veti juca cu o presiune enorma pe umeri...veti pleca acasa ca pisicutele cu coada intre picioare!

cateva decenii ???>..))))))))))))))))))))) gogule, cand o sa ai tu casa inchisa cu aproape 60 de mii de platitori, cum a avut Dinamo cu Lazio, acum... 7 ani, sau 70.000 cu MU acum vreo 10 ani, atunci sa deschizi gura.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close