FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-STEAUA 1-3

Înfrîngerea cu Steaua i-a determinat pe şefi să se gîndească la achiziţii » New Dinamo 2012

Pîrvulescu s-a declarat dinamovist de mic, fiind îndrăgit de fanii
Pîrvulescu s-a declarat dinamovist de mic, fiind îndrăgit de fanii "cîinilor" încă înainte de a deveni oficial jucătorul roş-albilor

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2011 02:19

Pîrvulescu, Curtean, Stanciu, Eric şi Codrea sînt întăririle vizate de "cîini" în această iarnă. Cinci dintre fotbaliştii din lot vor părăsi clubul


Dinamo a cedat în Derby de România, dar rămîne lider la 8 puncte peste Steaua. Jocul prestat de roş-albi i-a dezamăgit pe şefi, care se gîndesc serios să întărească lotul în pauza competiţională. "Toată echipa a dezamăgit în meciul cu Steaua, nu doar cîţiva jucători. În această iarnă vom avea o discuţie cu staff-ul tehnic şi e posibil să întărim lotul", a declarat Nicolae Badea. Sursele Gazetei au dezvăluit planul de achiziţii al roş-albilor. Roş-albii tatonează mai multe piste:

1. Mijlocaşul stînga al lui Gaz Metan, Paul Pîrvulescu (23 de ani), este ca şi transferat. "Ne-am înţeles cu Mediaşul, din ianuarie va îmbrăca tricoul alb-roşu", zic acţionarii.

2. Alexandru Curtean, de la Poli Timişoara, este dorit de mai multă vreme. Mijlocaşul de bandă de 24 de ani ar putea ajunge sub formă de împrumut pînă în vară, cu opţiune pentru un transfer definitiv. Dinamo încearcă în acest sens şi un schimb de jucători.

3. Eric nu a bifat nici un minut la Karpatî Lvov, avînd o situaţie complicată din punct de vedere contractual. Pe 13 decembrie vine la Bucureşti pentru negocieri.

4. Nicolae Stanciu, mijlocaşul de 18 ani ce a semnat cu FC Vaslui, club ce nu-l poate înregimenta pînă în ianuarie 2012, aşteaptă să fie declarat liber de contract de comisii. Fotbalistul s-a înţeles deja cu "cîinii" pentru un contract pe cinci sezoane.

5. Paul Codrea (30 de ani) îşi va rezilia zilele acestea contractul cu Siena şi roş-albii speră să-l convingă să revină în Ştefan cel Mare. Problema este una financiară!

Dinamoviştii au făcut şi lista de plecări din această iarnă. Dorel Stoica (32 de ani) şi Bogdan Pătraşcu (32 de ani) îşi vor rezilia pe cale amiabilă angajamentele. Elis Bakaj (24 de ani) ar putea pleca sub formă de împrumut pînă în vară, iar pentru Liviu Ganea şi Zie Diabate se aşteaptă oferte.

300.000 de euro a plătit Dinamo în această vară pe Luchin, singurul transfer pe bani al "cîinilor". Roş-albii au încasat 4 milioane de euro pe Torje

Bălgrădean: "Îmi asum vina!"
Cristian Bălgrădean a postat ieri pe contul său de facebook un comentariu în care îşi cere scuze fanilor pentru greşeala de la primul gol al lui Rusescu. "Regret enorm ce s-a întîmplat, a fost şi vina mea, nu doar a băieţilor. Şi îmi asum asta! Îmi cer mii de scuze şi sper ca suporterii să fie alături de echipă pentru că în momentele astea avem cea mai mare nevoie de ei!", a spus portarul de 23 de ani.

"Nu are rost să plîngem"
Dinamoviştii au spus ieri că nu vor cădea psihic după eşecul cu Steaua. "Asta e, mergem mai departe, trebuie să învingem în meciul următor", a spus Dănciulescu. Căpitanul roş-albilor a împlinit ieri 35 de ani, dar sărbătorirea zilei de naştere a fost tristă, atacantul fiind doar la antrenament şi acasă. Şi coechipierii lui "Danciu-gol" încercau să pară optimişti ieri. "Nu are rost să plîngem, trebuie să nu picăm în acest moment delicat. Ar fi păcat să dăm cu piciorul la tot ceea ce am făcut bun în această toamnă" era discursul general.

Petrolul menajează ex-steliştii
Ploieştenii vor să-i scutească de emoţii pe dinamovişti. În meciul de mîine seară, din "sferturile" Cupei, de la ora 20:30, în Ştefan cel Mare, roş-albii vor juca împotriva unei echipe a prahovenilor care va fi privată de aportul foştilor stelişti Opriţa, Pompiliu Stoica şi Florentin Dumitru, primul accidentat, ultimii doi menajaţi. În locul lor, vor juca Ciprian Milea, Mihai Tudor, Djurovici. Petrolul a eliminat-o din Cupă pe Dinamo în toamna lui 2005, iar de atunci roş-albii nu au mai cîştigat acel trofeu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (88)
mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  11 Decembrie 2011, 16:36

Astia care se cheama ei ziaristi sportivi, stiu ca Dinamo va juca cu astra, nu cu petrolul?

kupidon89
kupidon89  •  08 Decembrie 2011, 17:11

Pacat ca va pleca Elis Bakaj si pacat ca nu l-a folosit mai des si pe postul lui unde normal joaca...eu sper ca nu va pleca pana la urma...Fortza Dinamo!!!

madalin999
madalin999  •  08 Decembrie 2011, 15:10
Postat de florinch pe 07 Decembrie 2011, 20:25

Nu am nimic cu Luchin,insa baiatul asta nu e bun de fundas stanga.Nu stie sa centreze,nu are viteza.Scarlatache este cu mult peste el.Poate este mai bun ca fundas central.De asemenea sunt curios cine de la Dinamo nu-l vrea in lotul primei echipe pe Georgian Paun.In meciul cu Steaua era nevoie de el deoarece Munteanu nu a mers de loc.Cu cine sa-l schimbi pe Cap de Zmeu?In meciul cu Steaua s-a vazut ca Dinamo are un lot subtire (si ne permitem sa tinem jucatori la echipa a 2-a).Paun,Stanescu,Bakaj trebuie sa joace meci de meci macar cate 15-20 de minute.

totul e pe interes acolo si condus din umbra de Becalioti care vor sa vanda marfa lor gen ALEXE care de 5 etape e mort ... paun daca nu are pile si contract cu becali d-aia nu joaca ...la fel si stanescu...

Vezi toate comentariile (88)
Comentează