FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - STEAUA 1-0

Înfulecați de Ursu! Note de 2 și de 3, după ce roș-albaștrii s-au făcut de râs la Chiajna » Ironia sorții: un fost stelist, omul meciului

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 21:49

Steaua nu și-a creat nicio ocazie periculoasă în înfrângerea de pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-1, și asta s-a văzut și în notele de la finalul meciului.

Roș-albaștrii practic n-au contat pe teren. Cel mai slab a fost Tudorie, care a primit nota 2 din partea Gazetei Sporturilor. Cu 3 au fost notați Moke și Toșca. La polul opus s-au aflat Ovidiu Popescu și Pintilii, care au primit nota 6.

La Chiajna însă lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit. Întreaga apărare a fost notată cu 7, iar, Cristi Ciobanu, Neluț Roșu (marcatorul golului) și Răzvan Grădinaru au fost cei mai buni de pe teren, primind nota 8.

Ultimul a fost și în curtea Stelei în perioada 2010-2016.

În privința antrenorilor, Reghecampf a primit nota 3, iar Emil Ursu a fost apreciat cu 8.

caseta

cifre

Citește și: Panduru râde de steliști: "O ocazie n-ați avut!" » A ochit un fotbalist: "Băiatul ăsta are calitate, curaj"

Citește și: Suporterii i-au așteptat pe steliști după meci: "Penibililor!" » Un fotbalist luat la ochi: "Ți-ai bătut joc de echipa asta în ultimii doi ani!"

Citește și: Fără menajamente! Reghecampf și-a distrus jucătorii după rușinea de la Chiajna: "Fundașul nostru a jucat la adversari la gol"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
romanderoman
romanderoman  •  20 Noiembrie 2016, 12:48

de vina sunt burleanu si daum !

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  20 Noiembrie 2016, 12:20
Postat de oricare pe 20 Noiembrie 2016, 12:18

Esti mandru de anul asta. Asa-i? Intr-un campionat vai de mama lui va bate oricine, in EL nicio victorie, v-ati facut de *** cu liga 2 din elvetia, in cupe ati jucat un meci. Sansa pentru primvara? Esti nebun :))))) Dar esti mandru.

o spui de parca suntem pe ultimul loc in campionat, iar in grupele cupelor europene, nu jucam de peste 10 ani precum dinamo sau rapid, esti penibil.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  20 Noiembrie 2016, 12:19
Postat de Lenuta Gheorghe pe 20 Noiembrie 2016, 10:00

Pe vremea nationalei lui Piturca veneau jucatorii Stelei nepregatiti si-l incurcau pe Reghe, acum nu prea a mai avut jucatori la lot, i-a pregatit nestingherit..... ce mai zice Reghe?

lipseste adevaratul ANTRENOR de atunci, Thomas Neubert

Vezi toate comentariile (23)
Comentează