FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Injecţii ca Nadal! » Cristi Bud se recuperează în Ungaria

Bud speră să joace din nou la începutul campionatului viitor.
Bud speră să joace din nou la începutul campionatului viitor.

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 22:01

Cristi Bud se recuperează în Ungaria cu ajutorul unei metode folosite şi de tenismanul spaniol.

La nici 40 de zile după ce a fost scos din circuit, după ce a suferit o triplă accidentare la genunchi, ruptură de ligamente, menisc şi capsulă, atacantul Cristi Bud (26 de ani) a primit prima veste bună. Graţie unei metode revoluţionare de recuperare, injecţii cu plasmă din sîngele propriu, de care a profitat şi spaniolul Rafa Nadal, jucătorul Mediaşului ar putea să revină mai repede după intervenţia chirurgicală făcută de medicul Gyorgy Beres, de la clinica "Kastelipark" din oraşul Tata.

"Mi s-a luat sînge, care a fost pus apoi aproximativ 10 minute într-o centrifugă. Au scos apoi flaconul, iar plasma mi-au injectat-o în genunchi. Abia aştept să revin. Sînt un luptător, o să lucrez de trei ori mai mult pentru a reveni mult mai puternic", a conchis Bud.

"Am un program foarte încărcat în fiecare zi, cu cîte trei ore de exerciţii derulate de cîte două ori zilnic, în total şase ore, la finalul cărora sînt epuizat" (Cristi Bud, atacant Gaz Metan)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mediash
mediash  •  18 Ianuarie 2012, 20:46

a plecat azi si Hoban de la Gazu`! :(((((((

mediash
mediash  •  14 Ianuarie 2012, 15:43

dar de ce nu apare Bud in poza in tricoul mediasului?

bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  14 Ianuarie 2012, 14:26

sa dea domnu sasi revina cat mai repede...la fel doresc si la alti jucatori care sunt accidentati ex bacila....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează