FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Înscrieri la masa credală » Dinamoviştii încep lupta pentru recuperarea datoriilor

Fotbaliștii lui Stoican nu prea au de ales: fie continuă în condițiile puse de club, fie își caută angajamente în alte părți
Fotbaliștii lui Stoican nu prea au de ales: fie continuă în condițiile puse de club, fie își caută angajamente în alte părți

Articol de - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 02:11

După jucători, şi fanii au avut discuţii cu administratorul judiciar. Pînă la finele lunii, vor urma negocieri privind diminuarea datoriilor.

Administratorul judiciar Andrei Cătălin Dascăl a dialogat atît cu elevii lui Stoican, explicîndu-le situaţia pe perioada insolvenţei, cît şi cu liderii suporterii formaţiei din Ştefan cel Mare, pentru ca şi aceştia să ştie care-i situaţia la Dinamo în următorii ani.

Fotbaliştilor li s-a explicat faptul că degeaba vor încerca să obţină măriri salariale sau bonusuri de victorie, în afara celor prevăzute în contract: "Nu se va putea modifica nici un detaliu!".

Fanilor li s-a transmis să aibă răbdare şi înţelegere, întrucît insolvenţa a fost singura modilitate legală de salvare a grupării. "Oamenii trebuie să înţeleagă de ce am ajuns în situaţia asta. Totul e din pricina foştilor conducători, doar aşa ne puteam salva", au explicat conducătorii care au intermediat discuţiile.

Pînă pe 28 iulie, trebuie ca toţi cei care au de recuperat datoriile totale de 16 milioane de euro de la Dinamo să se înscrie la masa credală. Apoi, se va alcătui un plan de reorganizare, ce va trebui aprobat sau respins de un judecător de la tribunal. În final, fiecare creditor va încasa suma decisă de respectivul plan de reorganizare.

12.000 de euro este acum cel mai mare salariu din lotul "cîinilor", al lui Bălgrădean, care se pregăteşte să se despartă de Dinamo cu destinaţia Azerbaidjan

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
bazileon
bazileon  •  11 Iulie 2014, 13:51

Înscrieri la masa credală » Dinamoviştii încep lupta pentru recuperarea datoriilor Ca in celebrul banc: da, e adevarat, nu a castigat o bicicleta, ci i s-a furat!

vasy86le
vasy86le  •  11 Iulie 2014, 07:30

Mai ziceau unii ca la Dinamo sunt salarii mici, pai cum sa dai ma 12.000Euro la un portar ca Balgradean? ala trebuia sa se multumeasca cu 5.000 euro.

geo.b.
geo.b.  •  10 Iulie 2014, 22:19

"Oamenii trebuie să înţeleagă de ce am ajuns în situaţia asta. Totul e din pricina foştilor conducători, doar aşa ne puteam salva" Un oarecare de pe drumuri,pentru o fapta minuscula,primeste ani grei de inchisoare cu executare,dar pentru furtul unei societati cu saisprezece milioane de euro CINE RASPUNDE ? Sau cu alte cuvinte,RASPUNDE CINEVA ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează