FOTBAL  »  Superliga  »  INSIDER GSP

Insider la nebunia din Liga lu' Mitică! » Circul s-a mutat la Ligă! :)

Articol de , , - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Borcea a fost, la ora 9:00, primul vizitator lui Dragomir, peste o oră s-a solicitat cartea "Regulamente", iar peste un sfert de oră Mitică a urlat: "Nu mai iese nimeni din birou, că numai prostii faceţi!"

Ziua de joi a început cu Andrei Cristea "Available" pentru derby. Comisia de Disciplină îi anulase miercuri seară cartonaşul roşu încasat cu Oţelul. Sub presiunea Stelei, care a ameninţat că va merge cu cazul la TAS, Dragomir a ordonat "adunarea" membrilor comisiei. Primul care a descuiat sediul LPF a fost chiar Corleone, la ora 8:30.

Borcea, din pat direct la LPF
Peste numai o jumătate de oră a primit cel dintîi vizitator: Cristi Borcea, care îşi parchează limuzina Audi A8 fix în spatele maşinii lui Dragomir. Oficialul lui Dinamo are ochii cîrpiţi de somn şi semne pe obraz de la perna la care renunţase cu puţine zeci de minute mai devreme. Urcă la etaj cu casca telefonului în ureche. "Bună dimineaţa", i se spune de către paznic, Borcea nu răspunde.

Dragomir către membrii comisiei: "Numai tîmpenii faceţi!"
Biroul lui Mitică devine precum un salon al Gării de Nord. Ies şi intră zeci de persoane. "Haideţi, mă, mai repede cu cartea aia!", urlă Dragomir. Pe scări o persoană aleargă cu un Regulament în mînă. "Poftiţi, domn' preşedinte, am adus ce aţi solicitat".

Ajunge şi avocatul LPF, Cătălin Ciubotă. Urmează membrii comisiei, vicepreşedinţii LPF, dar şi alte persoane. Se închide uşa biroului, dar vocea lui Dragomir explodează: "Vă duceţi acolo şi staţi dracu' acolo! Nu mai iese nimeni din birou' ăla, că numai tîmpenii faceţi!".

Rugămintea lui Borcea
Cristi Borcea iese din biroul LPF şi, în timp ce coboară scările, întoarce capul şi strigă: "Să nu ne nenorociţi, domn' preşedinte!". La 10:35, Dumitru Dragomir iese din birou. "Daţi, mă, pe site că am fost informat greşit aseară că s-a anulat cartonaşul roşu şi că acum se reanalizează cazul", zice, dar cînd aude că pe gsp.ro e deja informaţia, se aşază pe scaun şi răsuflă uşurat: "Aşa, e foarte bine că am chemat toţi membrii comisiei aici, nu s-a anulat nici un cartonaş aseară, şedinţa a fost doar suspendată".

Corleone cu două feţe
Peste 45 de minute, comisia anunţă: Andrei Cristea a fost suspendat o etapă. "Felicit comisia, a respectat regulamentul", exclamă Dragomir. Trecuseră 14 ore de cînd tot el argumenta anularea cartonaşului: "Perfect regulamentar, de ce să fie suspendat Cristea dacă e nevinovat?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
cumidava2
cumidava2  •  15 Octombrie 2010, 12:22

CURAT MURDAR COANE FANICA, aaa scuze, coane dragomir CU alde dragomir, sandu si lucescu vreti ca fotbalul roman sa isi faca un loc in EUROPA????? BAgati plugul, arati si semanati cu graunte proaspete si ne manate gen DAN PETRESCU, etc......

spinoza
spinoza  •  15 Octombrie 2010, 12:11

Mitica ia-l pe Sandu de manuta si mergeti unde a dus Adi Mutu iapa!!!

costibb
costibb  •  15 Octombrie 2010, 11:21

au ajuns la o ne/sim/tire fara margini,chir nu le mai este rusine deloc?pana cand o sa fie nevoie sa-i suportam?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează