FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Inspiraţi de Gazetă » Ţălnar vrea să urmărească o parte din jucătorii recomandaţi de o anchetă a ziarului

Florean este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga B.
Florean este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga B.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 01:56

Materialul ”77 de fotbalişti pentru Liga 1” i-a dat cîteva idei antrenorului Cornel Ţălnar pentru strategia de mercato din această iarnă.

Cornel Ţălnar, 55 de ani, a rămas fidel ediţiilor tipărite ale ziarelor. Iar acest lucru îi poate ajuta şi pe el, şi pe Dinamo. În ediţiile print de vineri şi de sîmbătă ale Gazetei Sporturilor au fost publicate 77 de nume de fotbalişti din ţară şi din străinătate care pot fi soluţii pentru orice grupare din Liga 1 în această perioadă de transferuri. Iar "Ţînţarul" a citit ziarul şi i s-a aprins becul: va urmări şi el o parte dintre jucători, transmiţîndu-le colaboratorilor să analizeze şi ei posibilele ţinte.

"Poate o ieşi ceva bun! Mai ales că sînt fotbalişti nu foarte scumpi, unii chiar pînă în 300.000 de euro. Nu costă nimic să-i verificăm pe internet, apoi dacă va fi ceva interesant poate îi urmărim live", le-a transmis Ţălnar colegilor din staff.

Puşti de la ligile inferioare
Sînt 66 de străini, de diverse vîrste, pe diverse posturi, dar şi 11 români, pînă în 23 de ani, din eşaloanele inferioare. Ţălnar îi ştie pe mulţi din această ultimă categorie, iar Dinamo stă cu ochii pe cîţiva dintre ei.

Printre aceştia din urmă se numără fundaşul dreapta Bogdan Roiu (22 de ani, FC Hunedoara, Seria C5), stoperul Ionuţ Hristian (16 ani, Dunărea Galaţi, Seria B1), fundaşul stînga Bogdan Vătăjelu (19 ani, CSM Rîmnicu Vîlcea, Seria B1), acesta fiind crescut chiar la Steaua, mijlocaşii ofensivi Andrei Coroian (21 de ani, FC Bihor, Seria B2) şi Andrei Florean (20 de ani, FC Bihor, Seria B2), ultimul fiind testat chiar anul trecut de către "cîini".

120.000 de euro au cheltuit dinamoviştii în vară pe cele 8 transferuri: Koulibaly (50.000 de euro), Boubacar (50.000 de euro) şi Galcev (20.000 de euro), restul venind la parametri zero, Scutaru, Axente, Cristea, Issa Ba şi Alvarez

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Ştiu şi cu biciul, şi cu vorba bună"
Dinamoviştii încep de miercuri pregătirea pentru sezonul de primăvară, atunci se vor revedea cu Cornel Ţălnar, ajuns antrenor principal după ce-a fost promovat de la echipa secundă, după despărţirea de Dorinel Munteanu. "Ţînţarul" vrea să aibă o discuţie cu jucătorii înainte de a începe antrenamentele. "Eu am rămas acelaşi om, ştiu să dau şi cu biciul, ştiu să mîngîi omul şi cu vorba bună. Eu cred că vom reuşi să ne revenim ca echipă, să urcăm în clasament, nu mi-e teamă că Dinamo nu va prinde cupele europene", a comentat tehnicianul.

Acţionarii aruncă noroi unul în altul
Cristi Borcea a acuzat la DolceSport: "Cînd Negoiţă ajunge la Săftica, rîd ăia de el! Nu ştie nici jucătorii, e un frustrat cu capul apropiat de fund. Papagalul ăsta uită că am dat atîtea milioane de euro pe transferuri. Face pe salvatorul, dar mai trebuie să dea 3-4 milioane de euro ca să ajungă la nivelul lui Nicolae Badea. Vasile Şiman a băgat mai mulţi bani la Sportul decît acest avorton! Minte şi dezinformează, l-a eliminat pe Săvulescu, acum vrea să facă la fel cu Badea". Negoiţă a ripostat: "Se spune să nu intri în troacă pentru că te mănîncă porcii, aşa că nu ştiu de ce vorbesc cu Borcea. Eu vreau să resuscitez Dinamo, folosit ca o văcuţă ce-a fost mulsă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (178)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Ianuarie 2013, 23:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cand esti mic, stii doar ce se scrie de ieri incoace si ce zic unii sau altii ! Un adevarat impatimit al fotbalului trebuie sa stie amanunte despre toate echipele si sa fie corect, chiar daca simpatizeaza cu alte echipe....

neuercainerosu
neuercainerosu  •  06 Ianuarie 2013, 17:50

Va dau o informatie, se pare ca in premiera pentru voi, Talnar a fost scouter pentru Dinamao, cat timp a fost Andone la echipa. El a avut de analizat tinere talente din ligile inferioare, asa ca mai taiati din ele....

neuercainerosu
neuercainerosu  •  06 Ianuarie 2013, 17:47

:)))))))))))))))))))) Nu va este jena de asemenea articole???? Auzi, a ramas fidel editiei tiparite.:)))))))

Vezi toate comentariile (178)
Comentează