FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Instantaneu haios de la petrecerea campioanei FCSB: „Am rămas în chiloți. Cred că și MM a făcut același lucru”

Daniel Georgievski, dublu campion cu FCSB
Daniel Georgievski, dublu campion cu FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 13:40

Daniel Georgievski (32 de ani), fostul fundaș dreapta al celor de la FCSB, și-a amintit cum a sărbătorit titlul câștigat la finalul sezonului 2012/2013.

Daniel Georgievski, în prezent la Western Sydney Wanderers, a evoluat la FCSB între 2012 și 2014 și a contribuit la două titluri câștigate de formația lui Gigi Becali. Nonconformistul fundaș mecedonean a povestit cum a rămas fără haine în autocarul formației.

Daniel Georgievski, bucurie fără margini

„Îmi amintesc bucuria din autobuz, când mi-am aruncat toate hainele de pe mine, rămăsesem doar în chiloți. Cred că și MM a făcut același lucru, m-a copiat. Am aruncat totul fanilor. Îmi amintesc că am vrut să cobor din autobuz și a vrut cineva să facă o poză cu mine. Eu mă uitam la mine și îmi spuneam că nu așa ar fi trebuit să arăt după ce am câștigat campionatul”, a declarat Georgiesvki pentru Antena Sport. 

VIDEO / Paul Pîrvulescu, marcat de perioada FCSB: „Oprește, mi-e rău, îmi vine să vomit! Era infernal!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Cine a fost mai favorizată înainte de '90, Steaua sau Dinamo? S-a reaprins din senin rivalitatea istorică: „Vreți să știți ce făcea Valentin?”

FCSB. Olimpiu Moruțan s-a operat: „Îi bloca foarte mult respirația”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează