FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Interviu » Alexa: "Plec în Cipru trist, las în urmă mulţi prieteni la Rapid"

Dan Alexa se desparte de Rapid
Dan Alexa se desparte de Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 11:32

Dan Alexa a revenit ieri în România, iar astăzi se va afla în Cipru, unde îşi va negocia contractul cu Anorthosis Famagusta.

- Dan, eşti deja jucătorul lui Anorthosis Famagusta?
- Nu e nimic sigur, mă duc în Cipru să-mi negociez contractul. Oferta pare bună şi faptul că voi lucra cu Ronny Levy a contat în alegerea mea. E un antrenor bun, care şi-a dovedit calităţile şi în Liga 1. M-a urmărit la multe partide şi a fost mulţumit de mine, înseamnă că mă apreciează.

- Cum a fost despărţirea ta de giuleşteni?
- Las în urmă mulţi prieteni la Rapid, au fost nişte colegi minunaţi şi le mulţumesc pentru asta! Vara trecută, cînd am venit în Grant, m-am acomodat foarte uşor datorită lor. Le mulţumesc şi fanilor, care au fost alături de mine, deşi am stat puţin timp în Giuleşti.

- A încercat careva să te convingă să rămîi?
- Toată lumea de la Rapid s-a gîndit la binele meu, nimeni n-a încercat să mă convingă să nu plec. Am 32 de ani şi băieţii au înţeles situaţia mea.

- Ai vreun regret din perioada petrecută la Rapid?
- A fost un an bun pentru mine, chiar dacă am avut dezamăgiri. Îmi pare rău că n-am luat măcar un trofeu cu Rapid. Mi-am dorit enorm lucrul acesta şi chiar am crezut că va fi sezonul nostru.

- Rapid împlineşte azi 89 de ani, ai vreun mesaj pentru alb-vişinii?
- Cu ocazia aniversării, doresc Rapidului un sincer la mulţi ani, foştilor colegi, să aibă parte de un sezon foarte bun, iar fanilor, să rămînă la fel pentru că sînt fantastici!

"Las în urmă un lot şi un colectiv extraordinar. Le voi ţine pumnii în acest nou sezon şi sper ca Rapidul să ia titlu pentru că se poate" - Dan Alexa, fost mijlocaş Rapid

"Dacă nu mă înţeleg cu ciprioţii, atunci voi reveni la Rapid. Nu va fi o dezamăgire mare pentru mine pentru că mă simt foarte bine în Giuleşti" - Dan Alexa, fost mijlocaş Rapid

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
terminatorul2
terminatorul2  •  25 Iunie 2012, 11:56

Dute bre , că doar mergi la bani mai mulți !!!!!

dany1986
dany1986  •  25 Iunie 2012, 11:53

o pierdere foarte mare pt rapid,un profesionist adevarat indiferent und a jucat, respect alexa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează