FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Interviu / Borcea pentru GSP.ro: "La Dinamo sînt numai caractere în echipă! Şi Bonetti mi-a spus acelaşi lucru" ;)

Ionel Dănciulescu a fost unul dintre jucătorii arătați cu degetul de Bonetti
Ionel Dănciulescu a fost unul dintre jucătorii arătați cu degetul de Bonetti

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 22:23

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a vorbit pentru GSP.ro despre conflictul izbucnit între jucători şi antrenorul Dario Bonetti la finalul partidei pierdute cu CFR Cluj (0-1).

- Domnule Borcea, cum se resimte de la Miami disputa dintre Bonetti si jucatori?
- Am vorbit si cu Dario, mi-a explicat situatia, mi-a spus că regretă dacă a fost înţeles greşit. Poate n-a găsit cea mai bună formulare, însă el nu i-a acuzat pe jucători şi chiar mi-a spus că are deplină încredere în ei, şi el crede la fel ca şi mine că în echipă sînt numai caractere. Oricum, ma bucur ca s-au reglat problemele imediat, fata in fata, eu cred ca acum ar trebui sa fie liniste la echipa si lucrurile sa se indrepte, ca am ajuns pe locul 5.

- Aveti jucatori blatisti in echipa?
- Nici nu ar trebui pronuntat acest cuvant. Pai, cu Danciulescu am castigat campionate, am invins Steaua, acasa si in deplasare. Cu Marius Niculae la fel. Cu Moti, cu Grigore, cu Scarlatache am fost la razboaie in fotbal. Cum poate cineva doar sa-si imagineze una ca asta?! OK, Dario a avut o exprimare eronata, dar lucrurile s-au reglat, au vorbit intre ei si ma bucur ca au dat cu totii dovada de intelepciune. Sa fie clar si bag mina in foc pentru asta: la Dinamo, toti, absolut jucatorii, sint de caracter! Sint oameni puternici, nu sint banuiti de nimic necurat. Nici nu vreau sa mai dezvolt pentru ca e aiurea, eu stiu ca baietii sint curati ca lacrima si nici ca i-am banuit vreodata.

- Ati pierdut titlul, ce mai sperati acum de la campionat?
- Este grav, nici nu mai vreau sa ma intrebati de titlu... In fine, trebuie sa vedem ce mai putem obtine de la acest sezon intrucit e obligatoriu sa terminam pe un loc cit mai sus. Ar fi umilitor sa fii condus tot campionatul si sa terminam pe 5. In plus, eu cred ca e vorba si de orgoliu, asa ca jucatorii trebuie sa dea dovada ca sint o forta si sa castige la Sibiu. E nevoie mare de 3 puncte, e vorba de orgoliu.Nu vorbim acum de finala Cupei, pina atunci trebuie sa incercam sa invingem tot, pentru a incheia macar pe podium.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (34)
cobra_z
cobra_z  •  08 Mai 2012, 11:45

in contractul lui Bonetti stiti cu totii ca e demis daca echipa nu termina in primele 2 locuri sau nu ia cupa...ce mai puneti la cale caractere infecte , sa pierdeti si cupa si sa terminati pe nspe doar sa plece italianul ???rusineee porcicaa...fa o shaorma din tine si otraveste-ti acolitii cu ea, sa avem si noi sperante ca Dinamo va face performanta!

alcapone
alcapone  •  08 Mai 2012, 09:54

sunt caractere la fel ca tine ,care stai la plaja si pariezi pe meciurile blatuite de ei

radu2082
radu2082  •  08 Mai 2012, 09:27

Borcica iar nu te tii de cuvant?? parca ziceai ca te retragi....

Vezi toate comentariile (34)
Comentează