FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-STEAUA 2-0

Interviu » Liţă Dumitru: "Steaua a păcălit fotbalul, e o catastrofă de echipă" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Fostă glorie a trupei din Ghencea, Liţă Dumitru pune tunurile pe elevii lui Stoichiţă şi spune că actualul lot al Stelei este cel mai slab din istoria clubului.

- Domnule Dumitru, ce n-a funcţionat aseară în jocul Stelei?

- Nimic! Dezastru! În viaţa mea n-am văzut-o pe Steaua să fie atît de slabă. E umilitor să te prezinţi astfel tocmai pe terenul marii rivale. Roş-albaştrii au fost în genunchi, au păcălit fotbalul.

- Cum vi s-a părut găselniţa lui Stoichiţă cu Ovidiu Petre în apărare?

- Petre n-avea ce să caute acolo, locul său e la mijloc, iar absenţa sa din linia mediană s-a văzut de pe Lună. Pe Pleşan nu l-am văzut pe teren, nu înţeleg ce se întîmplă cu el. De Toja nici nu mai zic...

"Baciu şi-a dat autogol"

- O nouă gafă marca Zapata...

- Ştiţi ceva? Eu îl învinovăţesc pe Baciu. S-a încurcat în picioare şi i-a dat mingea lui Zapata, deşi era indicat să degajeze. E drept, are şi portarul partea sa de vină, însă, din punctul meu de vedere, Baciu şi-a dat autogol.

- De ce a lipsit pericolul de la poarta lui Dolha?

- Păi cine să bage mingea-n aţe? Kapetanos şi Stancu au fost inexistenţi. N-au avut nici mingi utile, însă nici n-au coborît să participe la construcţie. Pe Szekely l-am văzut nervos pe toată durata partidei, nu i-a ieşit nici o pasă, nici o centrare, nimic! Cît despre Nicoliţă...o catastrofă!

"Ăştia nu sînt fotbalişti"

- Cît de mult i se poate imputa acest eşec lui Stoichiţă?

- Pînă la urmă, vinovaţi sînt toţi, inclusiv Mihai. La cîrma sa, Steaua a jucat bine, a recuperat  în tur ecartul faţă de echipele fruntaşe, însă, de cînd a început partea a doua a campionatului, echipa joacă modest! Explicaţia e simplă: ăştia nu sînt fotbalişti, nu înţeleg ce caută în Ghencea.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  18 Martie 2010, 19:48

NOI NU INTELEGEM CE CAUTA ANTRENORUL DE PLUTON STOICHITA SLUGA SI MARIONETA LUI BECALI CARE AU PUS PE BUTUCI APARAREA STELEI . STOICHITA A VENIT LA STEAUA SA CASTIGE O PAINE NU SA CASTIGE TITLUL. STOICHITA SI PANDURU DACA AVEAU ONOARE AR FI PLECAT . CAT DESPRE PANDURU SA NU VISEZE SA ANTRENEZE STEAUA CA CU EL SE V-A BATE LA RETROGRADARE .

 •  18 Martie 2010, 17:28

PENTRU TOATE CELELATE EXISTA CARLOS,ANDREY SI ZAPATA!!!!!DE ACUM VA PUTETI APUCA DE BUTOANE,PAC PACURI,VALIZE SI CIURUIRI!!!!!

 •  18 Martie 2010, 14:50

asteptand echipa naucitoare a lui gigi vedem portaru golgeter in proprie poarta, petre marin la 36 de ani alearga de 2 ori mai mult fata de un golanski care e jalnic si un parpas care uita sa sara la cap si mai intra marele baciu. te conformezi treci la mijloc si dai de un plesan oribil care iti da impresia ca nu ia zis nime ca e meci si cand tia mai ramas un pic de speranta apare toja titirezu cu constructia spre propria poarta care il corecteaza pe becali sinucigasa nu ucigatoare

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close