FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Întîlnire decisivă! Steaua vrea să rezolve în această săptămînă cel mai dorit transfer al iernii

Milanov (28 de ani) joacă de 3 ani la Vaslui, timp în care a bifat 91 de meciuri şi un gol în Liga 1
Milanov (28 de ani) joacă de 3 ani la Vaslui, timp în care a bifat 91 de meciuri şi un gol în Liga 1

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 ianuarie 2013 10:20

Bulgarul şi-a terminat vacanţa în Thailanda, va veni în România mîine şi vor urma negocieri cu Gigi Becali.

Gigi Becali şi Reghecampf s-au întors ieri de la munte, unde au petrecut de Anul Nou, şi de azi vor relua strategia în privinţa transferurilor. Primul jucător pe listă, ca şi prioritate, e Milanov, pentru care Reghecampf insistă să fie adus pentru că îl vede drept o soluţie ideală pentru a acoperi golul lăsat de accidentarea lui Georgievski.

Transferul lui Milanov va intra în linie dreaptă la finalul acestei săptămîni. Bulgarul şi-a terminat vacanţa în Thailanda, iar în România va ajunge mîine, după care se va întîlni cu patronul Stelei. Becali are acordul Vasluiului, cu care Milanov se află sub contract pînă în vară, pentru a putea negocia cu fotbalistul de 28 de ani.

Prima ofertă pe care Becali i-a transmis-o prin intermediari, primă de instalare de 100.000 de euro şi salariu de 10.000 de euro pe lună, a fost respinsă de bulgar, care are un salariu aproape dublu la Vaslui. După ce Reghecampf i-a transmis că e nevoie neapărat de aducerea lui Milanov, Becali a acceptat să se şi vadă cu Milanov, dar şi să urce oferta iniţială.

De ce insistă Reghe pentru bulgar
Antrenorul Stelei i-a transmis lui Gigi Becali şi argumentele pe care le are în favoarea achiziţionării fotbalistului Vasluiului:
1. "E cel mai bun fundaş dreapta din Liga 1 în acest moment"
2. "Pînă la finalul lunii martie nu ne putem baza pe nici un fundaş dreapta, Georgievski şi Gabi Matei fiind accidentaţi"
3. "Chipciu nu poate fi o soluţie ca fundaş dreapta la meciul cu Ajax, de la Amsterdam, deoarece Tănase e suspendat şi Chipciu va evolua ca mijlocaş stînga"

Ce vrea Milanov
- contract pe doi ani şi jumătate
- primă de instalare de 200.000 de euro
- salariu de 200.000 de euro anual

Ce îi oferă Steaua
- contract pe doi ani şi jumătate
- primă de instalare de 150.000 de euro
- salariu de 150.000 de euro pe an
- primă de 100.000 de euro dacă echipa ajunge în grupele Champions League

100.000 de euro e suma pe care Steaua o va achita celor de la FC Vaslui în schimbul lui Milanov

Ce a făcut Milanov în acest sezon
- a jucat în 21 dintre cele 24 de meciuri oficiale ale Vasluiului
- a fost folosit de 19 ori ca fundaş dreapta şi de două ori ca fundaş stînga
- a marcat un gol şi a oferit o pasă de gol
- are o medie a notelor GSP de 5,71

Varianta Kontoes, de rezervă
Steaua n-a abandonat definitiv nici pista fundaşului dreapta de la AEK Atena, Kontoes. Aceasta va fi reluată însă doar în cazul în care va pica transferul lui Milanov. Grecul aşteaptă săptămîna viitoare decizia comisiei din Grecia pentru a deveni liber de contract, însă a anunţat deja că nu ar fi de acord să semneze cu Steaua doar pe 6 luni.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Nu sînt nebun să refuz Steaua!"
Alexandru Maxim s-a aflat pe primul loc pe lista de achiziţii a Stelei, dar transferul nu s-a realizat. Mijlocaşul spune că nu se pune problema de un refuz: "Nu sînt nebun să spun pas Stelei! Orice jucător îşi doreşte să ajungă la cel mai mare club din România, însă de la bun început am ştiut de la conducerea clubului meu că voi juca la Steaua numai din vară. Aşa că nu înţeleg de unde au apărut aceste vorbe că eu aş fi refuzat oferta celor din Ghencea. Nici impresarul meu nu m-a influenţat cu nimic. Ce era să fac dacă eu ştiam că voi juca acolo de-abia din vară?".

N-au vrut trei de la Sportul

Vasile Şiman a dezvăluit motivul pentru care cei mai importanţi jucători ai Sportului au rămas în Regie. "În vară, i-am propus lui Gigi Becali să-i ia gratis, pentru şase luni, pe Curelea, Ferfelea şi Varga, dar el n-a fost de acord. Nu ştiu exact ce se va întîmpla cu ei, la ce echipe vor ajunge, un singur lucru este cert: nici unul dintre cei trei nu va mai juca la Sportul din retur", a declarat Şiman pentru DigiSport.

"Au omorît campionatul"

Fundaşul de 32 de ani al CFR-ului, Vasile Maftei, a vorbit despre obiectivele echipei sale în 2013: "În Liga 1, lucrurile sînt decise. Steaua a omorît campionatul. Avem însă şanse la Cupă, jucăm în semifinale, dar avem un adversar puternic, pe Astra, care a fost revelaţia turului. În campionat trebuie să jucăm fiecare meci la victorie, sper să ajungem pe locul doi". După 19 etape, CFR ocupă poziţia a 5-a, la 15 "lungimi" de Steaua.

Goe merge cu Ajax

Dorin Goian crede că fosta sa echipă are şanse mici la calificarea în "optimile" Europa League. "Să fim sinceri, Ajax este mare favorită în această «dublă». oi însă sperăm, pentru că Steaua a făcut surprize atunci cînd a mai pornit cu a doua şansă. Îi place să joace astfel de meciuri", a declarat fundaşul echipei naţionale la DigiSport. Manşa tur cu Ajax se va juca la Amsterdam, pe 14 februarie, iar revanşa o săptămînă mai tîrziu, la Bucureşti.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
luciano86
luciano86  •  03 Ianuarie 2013, 19:12

E cel mai bun fundas dreapta din liga 1 si Porumboia il da cu 100.000 euroi?

goggu
goggu  •  03 Ianuarie 2013, 12:55

Milanov e ultimul ostean care va luptea sub stindardul Crucii in armata crestina condusa de voievodul nostru , domnul George Becali !

medium
medium  •  03 Ianuarie 2013, 12:50
Postat de codrinsteaua pe 03 Ianuarie 2013, 11:25

din nou inventati..am vazut interviul cu Goian si nu a zis ca steaua are sanse mici,a zis doar ca steaua are sansa a 2 a..mie nu mi se pare ca steaua are sansa a 2 a,dimpotriva,aiax nu mai e ce a fost si steaua e intr-o forma excelenta,vad o calificare a stelei

codrine!! vezi pe internet cum joaca Ajax, in ultima perioada!! e o echipa fenomenala, cu jucatori tineri, foarte buni, echipa a inceput sa se sudeze, mecanismele functioneza, ce mai, daca o sa te uiti, ai sa-mi dai dreptate. In cea ce priveste cu Ajax nu mai e ce a fost, eu spun ca era minunat sa fie Ajax ce a fost, sansele stelei erau de 10 ori mai mari.asa, putem canta melodia lui Holograf, VREAU O MINUNE!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează