FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Întinde coarda » Pecanha a plecat în cantonament cu Petrolul, dar n-a semnat prelungirea contractului

Pecanha a negociat și cu Steaua, și cu Dinamo, dar n-a fost mulțumit de ofertele financiare primite de la cei doi granzi din București
Pecanha a negociat și cu Steaua, și cu Dinamo, dar n-a fost mulțumit de ofertele financiare primite de la cei doi granzi din București

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2015 00:00

Petrolul a acceptat să-l ia în cantonamentul din Serbia spre a-i da un semn de bunăvoinţă. Goalkeeper-ul poate decola însă în orice moment spre Portugalia sau în tabăra Viitorului, care insistă pentru transfer.

Tibor Selymes l-a inclus pe Peterson Pecanha în lotul pentru turneul din Serbia, dar antrenorul prahovenilor n-are încă certitudinea că poate conta pe serviciile brazilianului în viitorul sezon.

Aflat la final de acod, portarul a avut repetate runde de discuţii cu conducerea ploieştenilor în zilele premergătoare plecării în cantonamentul de la Zlatibor, iar părţile ar fi ajuns deocamdată doar la un acord de principiu: angajament pe un an, opţiune pe încă unul, salariu lunar de 7.000 de euro şi bonusuri în funcţie de performanţe.

Hagi stă la pîndă

"Nu s-a semnat încă nimic", semnalează însă surse de la club. Traducerea: Pecanha poate părăsi în orice moment baza de pregătire din Serbia dacă bate palma definitiv cu un alt club! "Şi-a cam luat gîndul de la Steaua, dar e în contact cu două grupări din Portugalia", susţin apropiaţi ai fotbalistului.

Surpriza cea mare ar putea veni însă zilele următoare tot din Liga 1, pentru că Viitorul lui Hagi ar fi foarte interesată să-l convingă finalmente pe sud-american. Obstacolul aflat încă în calea părţilor e unul financiar: Pecanha ar fi solicitat să primească la instalare suma restantă de la Petrolul, în jur de 80.000 de euro!

64 de meciuria jucat Pecanha pentru Petrolul în perioada 2013-2015, fiind unul dintre cel mai bine plătiţi jucători ai "lupilor", cu 10.000 de euro salariu pînă în această vară

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează