FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, VINERI 17 OCTOMBRIE, ANTENA 1,ORA 20:45

Intră cu CFR

Articol de - Publicat miercuri, 08 octombrie 2008 00:00

Niculae a început alergările uşoare, iar staff-ul medical încearcă să-l recupereze pînă la deplasarea de la Cluj


Veşti bune pentru Rednic în perspectiva partidei cu CFR Cluj, de pe 17 octombrie. Accidentat în urmă cu o săptămînă la adductori, Marius Niculae are şanse mari să revină pe teren :) vinerea viitoare, în deplasarea din Ardeal.

După 7 zile de pauză, Niculae a început de ieri alergările uşoare alături de Dinamo II. De astăzi, atacantul de 27 de ani va intra, alături de colegii săi, în cantonamentul de la Săftica, dar va avea, momentan, un program separat de pregătire. Staff-ul medical este încrezător că "Săgeată" va fi recuperat pînă la partida din deplasare cu CFR: "Marius a început alergările, acum aşteptăm să vedem cum se prezintă zona afectată la efort. Mai sînt 9 zile pînă la meciul cu CFR, e timp destul ca să-şi revină din punct de vedere fizic".

"Mă simt mai bine, am început alergările uşoare, iar de săptămîna viitoare sper să fiu apt sută la sută. Îmi doresc să evoluez contra CFR-ului, vrem să obţinem un rezultat bun la Cluj"
Marius Niculae, atacant Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  16 Ianuarie 2009, 14:18

ba tu aSta mare de la cfr esti un om de nimik. ma vrei sa ne scoti din garsoniere nu ti-a ajuns cat ai, asa sa stai si u cum stam si noi acuma fara caldura si fara apa.DOAMNE DA SA STEA CFR-U IN "D"

 •  08 Octombrie 2008, 11:21

Sant dinamovist pana in maduva oaselor dar privesc cu un oarecare pesimism meciul cu c.f.r. stiind ca jocul nostru e execrabil!Poate se pregatesc mai bine pana atunci,au destul timp sa lucreze la slabiciunile jocului nostru:fazele fixe si pasele dintr-o bucata!HAI DINAMO!!

 •  08 Octombrie 2008, 09:34

Poate sa intre oricine. Tot CFR va castiga! CFR e mult peste Dinamo ca joc si ca forta!...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close