FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Intră-n pîine » Anton va juca diseară cu Pandurii, Ghomsi o va face luni, cu CFR

În sezonul de primăvară, Ghomsi a jucat în 9 meciuri pentru Xanthi și a marcat un gol
În sezonul de primăvară, Ghomsi a jucat în 9 meciuri pentru Xanthi și a marcat un gol

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2015 00:00

Rednic i-a lăudat pe ultimii transferați în Ștefan cel Mare, de italo-camerunez spune că "a dat cifrele peste cap".

Mijlocașul Paul Anton, 24 de ani, a fost prezentat ieri, fundașul stînga Antonio Ghomsi, 29 de ani, a efectuat vizita medicală și l-a impresionat deja pe Mircea Rednic, urmînd să joace în etapa a 10-a, contra CFR-ului. Apărătorul despre care Gazeta a informat de marți că va semna cu roș-albii a făcut ieri cunoștință cu colegii la Săftica.

Fostul elev al lui Răzvan Lucescu la Xanthi a efectuat  exerciții fizice, "a atins o cotă de 97 la sută, peste tot ce avem la Dinamo, e pregătit foarte bine, va juca luni", a comentat Rednic. Ghomsi a fost preferat lui Mulemo, belgian, liber de contract, și lui Stopira, Capul Verde, care a semnat cu Videoton. "Face bine ambele faze, în special cea defensivă", a mai spus antrenorul.

"Paul Anton nu merge în excursie la Severin, am avut multe emoții pînă s-a făcut transferul, fiindcă l-am dorit extrem de mult. Va fi titular în echipa națională în scurt timp", a anunțat Rednic. "În primul rînd, pentru nea Mircea am ales Dinamo, dar și brandul măreț m-a atras aici. Nu mai vreau să vorbesc despre Steaua, pentru mine înseamnă că nu m-au vrut cei de acolo. Vreau să mă lupt pentru toate trofeele cu Dinamo", a comentat Anton.

"Am făcut o campanie bună de transferuri. Mă bucur că se încheie, a fost mult stres. I-am luat pe cei ce pot ajuta echipa"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

INBOX

  • Elhamed rămîne în atenția lui Rednic pentru la iarnă, antrenorul a confirmat Gazeta: "L-am vrut, el voia la noi, era cireașa de pe tort, am fost în discuții avansate, dar Gent a dat niște bani pe el și a dorit să-l mai țină. Dacă nu se va adapta acolo, la iarnă am promisiunea că facem transferul".
  • Replică dură a lui Rednic pentru Vasile Turcu: "E un dobitoc! Și vorbește ca un dobitoc. E împins în față, vorbește el cu mistriile lui, după ce face afaceri cu statul. Eu nu iau comisioane, n-am luat niciodată, n-am nevoie. Păi, cînd zice el că mi-a dat bani, eu tocmai vîndusem o fabrică pe 3 milioane de euro. Doar eu pot să-mi pun mie bețe-n roate, că sînt Berbec".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
zecs93
zecs93  •  10 Septembrie 2015, 14:56

sa-l vedem pe anton cum se misca diseara, ar fi fenomal sa si marcheze impotriva fostei sale echipe la nici 48 de ore de cand sa facut transferu !!!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  10 Septembrie 2015, 11:27

Galeria lui dinamo la concert ............s-a tras cu tunul de la foisorul de foc ,,,,,,,,,,,,,,,,https://www.youtube.com/watch?v=K2pBfIS8xoE

chris_bu67
chris_bu67  •  10 Septembrie 2015, 11:09

Respect Mircea Rednic!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează