FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI

Ioan Andone: "Aş juca mai la siguranţă, dar am zis să facem spectacol pentru a atrage fanii la stadion"

Articol de - Publicat joi, 16 septembrie 2010 00:00

Ioan Andone a declarat că îi place noul Dinamo, însă a mărturisit că mai are multe de demonstrat în Ştefan cel Mare: "Puteam face maximum de puncte în 7 etape dacă eram atenţi. De exemplu, am pierdut trei aiurea cu U Cluj fiindcă băieţii au căzut în capcana de a crede că partida e cîştigată doar de nume. Aş putea juca mai la siguranţă. Şi mie îmi place cînd cîştig şi nu iau gol. Dar am zis că e mai bine să fim spectaculoşi, ca să atragem spectatorii la stadion. Mai ales că avem nevoie de suporteri, care să ne susţină, care să pună presiune pe adversar. Sper ca stadionul să fie mai populat duminică seara, contra Vasluiului. Am băieţi îndrăgostiţi de fotbal, care vor să învingă pentru fani".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
calinescu_
calinescu_  •  17 Septembrie 2010, 16:00

CE VRAJEALA ARE IN EL !!!!! AI JUCAT CU SPORTU , U CLUJ ,PANDURII SI TG MRES ,NU CU CHELSEA SAU BAYERN !!!! ESTI VARZA !!!! PLEACA !!!!

fl0rin.m
fl0rin.m  •  17 Septembrie 2010, 00:30

nea ando, ce siguranta, ce spectacol, cind exista doar moti , scarlatache, margaritescu, niculae ? sa mai ia o pauza astia ca ne-au omorit. ori iti fac echipa giovani si borcea si atunci intelegem,pentru ca nu esti piturca sa ai curaj sa te impui. sau nu esti antrenor atit de bun pe cit am sperat cu toti sa fii.

tytyptg
tytyptg  •  17 Septembrie 2010, 00:15

Andone inca nu stie cel asteapta si nu stie ce sa faca,e depasit de situatie ! SE VA COMPROMITE PENTRU INTOTDEAUNA IN TARA, CONTINUND CU ACEEASI JUCATORI,VA AVEA REZULTATE CATASRTOFALE ! GREUL DEABIA INCEPE SI EL MERGE TOT CU AN.CRISTEA-NICOLAE,CARE AU MARCAT IMPREUNA 4 GOLURI,CAT L.GANEA SI MAI PUTIN DECAT N.DOYE (!),CU MARGARITESCU,MOTI,SCRLATACHE,MUNTEANU...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează