FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Ioan Andone: "Felicit doar atacul, nu şi apărarea"

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Ioan Andone este în continuare dezamăgit de greşelile pe care fundaşii săi le comit.

- Domnule Andone, mulţumit de rezultat?
- Este un rezultat echitabil. Ăştia sîntem noi, dinamoviştii. Ne place să trăim aşa toate meciurile. În final, e un punct cîştigat, ţinînd cont că am egalat tîrziu.

- V-a mai dezamăgit apărarea?
- Felicit atacul, apărarea încerc s-o felicit încă de la începutul campionatului, dar încă nu-mi oferă ocazia s-o fac. Sînt mulţumit de atitudinea alor noştri, nu cedează niciodată!

- Braşovenii reclamă mai multe "decizii ciudate" ale arbitrului Haţegan.
- Dacă e s-o luăm aşa, pot să zic şi eu că a fost penalty clar la henţul făcut de un fundaş de-al lor în startul partidei. Şi trebuia şi eliminat acel jucător!

- V-au surprins în vreun fel adversarii?
- Ţinînd cont că au pierdut 11 jucători în vară, s-au prezentat excelent cu noi. Am şi avut două şedinţe cu jucătorii mei în care le-am explicat să nu creadă că va fi un meci uşor. N-a fost!

- Cum s-au comportat noile achiziţii?
- Sînt mulţumit de Bordeanu şi de Rubio. Era normal să-l schimb pe al doilea cînd eram în superioritate numerică, pentru a forţa atacul.

"A fost un meci pe care îl puteam cîştiga, dar pe care la fel de uşor în puteam pierde. Am ratat două puncte importante!"
Gabriel Torje, mijlocaş Dinamo

"Sîntem o echipă mică, nu ne putem bate cu granzii. Am jucat foarte bine, dar parcă prea uşor greşesc arbitrii împotriva noastră"
Cristian Ionescu, fundaş FC Braşov

"Pistolarul" N'Doye
Ousmane N'Doye nu a ratat ocazia să şocheze din nou. La Braşov, după ce a adus un punct lui Dinamo, fotbalistul african şi-a sărbătorit reuşita într-un mod spectaculos. N'Doye a alergat la margine, în faţa camerelor de luat vederi, a mimat că scoate un pistol şi se împuşcă în tîmplă, după care s-a prăbuşit artistic pe gazon.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (34)
hartibaciu
hartibaciu  •  13 Septembrie 2010, 20:12

Andone e penibil, ca de obicei. El este vinovatul principal pentru acest rezultat. Margaritescu e cel mai slab jucator dinamovist de cand a inceput campionatul, dar Falcosul nu vede. Il scoate pe Rubio, cand avea un om in plus, desi China era inexistent, anihiland aportul ofensiv al lui Torje, nevoit sa acopere flancul drept al apararii. Niculae a prins o zi foarte slaba, dar a fost tinut in teren pana la final. Iar Helder a marcat pentru Poli! Falcosule, lasa-ne, cernobilule ambulant ce esti!

calinescu_
calinescu_  •  13 Septembrie 2010, 16:46

ANDONE E VARZAAA!! CE IL FOLOSESTE PE MARGARITESCU CARE A GRESIT LA AMBELE GOLURI !!!! KONE ARE 10 CLASE PESTE CHINA !!!! DE CE NU A JUCAT CU SCARLA PE DREAPTA SAU I-A FOST FRICA DE REACTIA UNOR CARE SE DAU SI SUPORTERI !!! DE ANDREI CRISTEA AM AFIRMAT DE LA INCEPUTULTURULUI CA E DE NERECUNOSCUT !!!! DE DANCIU CE SA MAI VORBIM ,E LA FEL CA MARGARITESCU !!! ADRIAN TREBUIE SCHIMBAT DIN CIND IN CIND CU PAUN !! MOTI , MARIUS ,N'DOYE SI TORJE RAMIN IN CONTINUARE BAZA NOASTRA !!!

calinescu_
calinescu_  •  13 Septembrie 2010, 16:44

NOTELE MELE: CURCA 5;- RUBIO 6;MOTI 7; GARAT 5;BORDEIANU 5;- TORJE 6;N'DOYE 7; MARGARITESCU 3; AD.CRISTEA 5;MARIUS 7; AN CRISTEA 4; REZERVE: GANEA 6;DANCIU 4; C. MUNTEANU 4; LUI RUBIO 6 PENTRU DEBUT !! SPECIALISTII GAZETEI II DAU 6 LUI CHINA CARE A FOST VINOVAT LA AMBELE GOLURI !!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close