FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marele dinamovist cu 10 trofee la club merge pe mâna lui Ovidiu Burcă: „Eu am încredere”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo +17   FOTO
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 11:46 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 13:18

Gloria dinamovistă Ioan Andone (63 de ani) este convinsă că Dinamo se va salva de la retrogradare în acest sezon. El are încredere în antrenorul Ovidiu Burcă (43 de ani) și în lotul de jucători.

Dinamo a remizat cu Poli Iași, scor 0-0, și a ajuns la 8 meciuri la rând fără victorie în Superligă. Fanii dinamoviști i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă.

3 fotbaliști importanți, în pericol să rateze FCSB - Rapid
FCSB - RAPID
3 fotbaliști importanți, în pericol să rateze FCSB - Rapid

Ioan Andone: „Lucrurile sunt bune la Dinamo”

Ioan Andone crede că Dinamo ar trebui să continue cu Ovidiu Burcă pe banca tehnică și privește cu încredere restul sezonului. De asemenea, acesta consideră că jucătorii dinamoviști sunt destul de valoroși pentru a evita retrogradarea.

„Eu cred că vor rezolva, am încredere mare în Ovidiu Burcă și în echipa lui. El, ca antrenor, își va face treaba. Cu CFR, puteau chiar să câștige și jucătorii pare că au ajuns la același nivel de pregătire.

Lucrurile sunt bune. Acum, trebuie să adune puncte, punctele sunt cele mai importante. Eu cred că se pot salva chiar și cu lotul acesta.

Asta e părerea mea, dar trebuie să acumuleze puncte, nu e atât de important să joci spectaculos, importante sunt punctele, să știi să joci, să aduni puncte, ai nevoie de adunat puncte”, a spus Ioan Andone, potrivit iAMSport.

Marele dinamovist cu 10 trofee la club merge pe mâna lui Ovidiu Burcă: „Eu am încredere”
Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor la Dinamo

5trofee ca jucător și 5 ca antrenor are Andone cu Dinamo

VIDEO Ultrașii lui Dinamo încă susțin echipa și pe Burcă. „Demisia!” s-a auzit doar de la Tribuna a doua

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Scandal în PCH, mai multe facțiuni au părăsit galeria » Principalul motiv: „E puțin ciudat ce se întâmplă acum la Dinamo”
DINAMO
Scandal în PCH, mai multe facțiuni au părăsit galeria » Principalul motiv: „E puțin ciudat ce se întâmplă acum la Dinamo”
Edi Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile cu Israel și Elveția
ROMÂNIA
Edi Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile cu Israel și Elveția

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
therealreddog33
therealreddog33  •  29 Octombrie 2023, 09:22
Postat de creeperno534 pe 28 Octombrie 2023, 22:45

Daca faci puncte doar prin joc urat, cum poti sa evoluezi? Cu mentalitatea asta, avem 0 echipe in cupele europene!

Noi nu suntem de cupe europene, prietene! Noi trebuie sa facem puncte, indiferent cât de urât jucăm, să ne salvăm de la retrogradare! Construcție de la portar și tiki taka cu verticalizare (ceea ce încearcă Burcă) poți juca dacă ai măcar doi fundași centrali, un închizător și 1-2 mijlocași ofensivi care pot interpreta jocul ăsta. Tu vrei să joci așa cu Ilici, Bena și Patriche? Păi ăștia săracii până se întorc cu mingea, trec 30 de secunde. Încă 30 de secunde până verifică unde să dea o pasă de 10 metri, asta dacă nu pierd mingea între timp. Ne trebuie jucători, să jucăm ce vrea Burcă. Sau jucăm lungă și pe a doua, că e mai sănătos și facem puncte...

creeperno534
creeperno534  •  28 Octombrie 2023, 22:45

Daca faci puncte doar prin joc urat, cum poti sa evoluezi? Cu mentalitatea asta, avem 0 echipe in cupele europene!

istet10
istet10  •  28 Octombrie 2023, 17:44
Postat de therealreddog33 pe 28 Octombrie 2023, 14:52

Fotbalul se joacă pe goluri, Ando! Ăsta e scopul primar, să dai gol. Burcă știe să motiveze echipa, trebuie însă să schimbe tactica. Urgent. Are jucători de Liga a III a, asta e ceea ce i-a pus la dispoziție "managerul" Nicolescu (care in nesimtirea lui, văd că nu își cere singur demisia). Cu ăștia singura soluție e sa te așezi pe doua linii, 5 fundasi si 4 mijlocași. Îl pui pe Ghezali în față, e singurul care are viteză, joci lungă și pe a doua. Nu e frumos, nu e fotbal șampanie, cu lotul ăsta e însă singura posibilitate să faci puncte. Prefer să joace așa, dar să strângem puncte. Că nu va primi alți jucători în iarna, astea sunt povesti. Bucurică e acolo doar să mulgă clubul și suporterii de ultimii bani - drepturi tv, alocații, eventual un transfer, două - asta face de 20 de ani! Pe el nu îl interesează Dinamo, ci cum să facă mai mulți bani pe spinarea clubului!

Tribuna cere fotbal spectacol. Tribuna l-a capiat. Este cum spui, ca dovada ca Dorinel are succes.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează