FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 0-1

Ioan Andone recunoaște jocul slab de la Dinamo: ”Fanii pot cere orice, inclusiv demisia mea”

Andone este în corzi, fanii fiind dezamăgiți de ceea ce arată echipa
Andone este în corzi, fanii fiind dezamăgiți de ceea ce arată echipa

Articol de - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 00:00

Ioan Andone a apărut relaxat după meci, chiar dacă a recunoscut că Dinamo a jucat slab.

- Domnule Andone, cum poate fi catalogat acest meci pierdut acasă cu Chiajna?
- Prost, o seară proastă. N-am jucat deloc ce voiam în prima repriză. Am avut și neșansă în partea a doua, fiindcă ne-am creat ocazii. Victoria Concordiei este însă corectă, muncită, dar e și din vina noastră.

- Mai poate spera Dinamo la campionat?
- Ca să fii campioană trebuie să câștigi tot, măcar pe teren propriu. Băieții mei sper că au priceput că mai au mult de muncă.

- Vi s-a cerut demisia în finalul partidei.
- Îi înțeleg pe suporteri, am jucat doar ultimele 30 de minute. Ei pot cere orice, inclusiv demisia antrenorului. N-am nicio treabă împotriva lor că îmi cer demisia. Suntem obișnuiți cu presiunea suporterilor, cu cererile lor, cu știrile care apar în media. Ei vin la stadion, plătesc 10 lei și vor ceva. Dar ăsta e Dinamo! Și noi suntem la fel de supărați precum fanii.

"Poate lui Gnohere îi stă iar capul la Dinamo"

- Vă gândiți la o plecare prematură?
- Dacă nu-mi îndeplinesc obiectivul, locul 1 sau 2, atunci ne strângem mâna și gata! Până la urmă, nu suporterii sau spectatorii mă dau afară, ci domnul Negoiță. Este obligatoriu ca la Botoșani să învingem, oricum, nici nu concepem altceva, fiindcă suntem sub presiune.

- Nistor a părăsit meciul destul de devreme.
- Pe Nistor l-am schimbat că a alergat mult la Constanța, dar nu poate duce 3 meciuri în 7 zile la aceeași intensitate. Nu a făcut toată pregătirea de vară și se vede.

- Nemec cum vi s-a părut?
- Nemec are nevoie de mingi în careu. Și trebuie să vină la același nivel de pregătire cu ceilalți.

- E posibilă o revenire a lui Gnohere, după un hattrick în liga a treia?
- Cu Gnohere voi avea o discuție luni. Dacă el va vrea să joace, să continue cu Dinamo, este binevenit înapoi. Poate îi stă din nou capul la Dinamo, acum.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
116617882121701
Mihnea Ilie  •  25 Septembrie 2016, 11:02

Am spus-o si o repet...cu Rednic eram altceva acum. Este tipic pt noi,cum avem ceva ce functioneaza sa ne punem singuri piedici.Pt 5000 de € in plus...jenant!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează