FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR - EPISODUL 24

Ioan Becali a dezvăluit scene incredibile: "L-am prins pe Pădureanu cu microfoane!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Ioan Becali a povestit ieri, pe holurile Tribunalului Bucureşti, cum a aflat că este înregistrat de preşedintele Gloriei Bistriţa.

Fostul impresar Ioan Becali a dezvălui ieri scene incredibile petrecute cu preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu. Cei doi împreună cu alţi 6 oameni de fotbal sînt inculpaţi în " Dosarul Transferurilor". Aşteptarea pe culoarele de la Tribunalul Bucureşti l-a făcut pe Becali să povestească o scenă ca în filmele poliţiste.

"Se gîdila de la fire"
"Să vă spun eu de Jean Pădureanu! Cine e omul ăsta! Păi, eu l-am prins cu microfoane! Era lipit tot. Cînd am început să-l trag de fire, se gîdila! Avea numai microfoane! Cred că înnebuniseră ăia de pe partea cealaltă, care ne ascultau! Aoleu, să nu păţească ceva moşul! Cred că le făceau alea prin urechi: «Brrr, Brrr!». Noroc că e om bătrîn, cu părul alb, altfel aveam eu grijă de el! Ştii cum se spune, într-un bătrîn şi într-o femeie să nu dai! DNA-ul mă ascultă şi acum, mereu cînd închid telefonul se aud tot felul de sunete!", a povestit Ioan Becali.

Pădureanu îi evita pe verii Becali
Jean Pădureanu a fost singurul dintre inculpaţi care nu s-a prezentat ieri la şedinţă. De altfel, oficialul bistriţean era prezent constant la primele termene din dosar, dar în ultimul timp a început să lipsească. Şi cînd venea, evita discuţiile cu Ioan sau cu Victor Becali. De obicei stătea mai retras şi vorbea doar cu George Copos.

Ioan Becali a tunat: "Pădureanu are statut special! Scrie şi în rechizitoriu că el a colaborat foarte bine cu anchetatorii!". Apoi, fostul impresar a continuat: "După ce că l-a luat pe Ganea cu 40.000 de dolari de la Craiova şi l-a vîndut pe 600.000, vorbeşte şi prostii!".

"Nu mă interesează ce spune Becali. N-are nici o legătură cu realitatea ce zice el. Timpul o să le rezolve pe toate. O să iasă adevărul şi din dosarul ăsta"
Jean Pădureanu, preşedinte Gloria Bistriţa

Judecată în două minute şi a 24-a amînare!:)
După o oră şi jumătate de aşteptare, cazul a fost amînat pentru 18 noiembrie. Totul a durat doar 2 minute, iar motivul e unul clasic: lipsă de procedură. De această dată clubul CFR Cluj, parte vătămată în dosar, nu a fost citat la vechea adresă, clubul schimbîndu-şi adresa ulterior.

Inculpaţi în Dosarul Transferurilor
Cazul a avut prima înfăţişare în instanţă în februarie 2009, dar n-a intrat încă pe fond.
Ioan Becali
Victor Becali
George Copos
Cristi Borcea
Jean Pădureanu
Mihai Stoica
Gică Popescu
Gheorghe Neţoiu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  22 Decembrie 2010, 13:57

Tot ce ating acesti borfasi marunti cu pretentii de mari mafioti, devine murdar, unapetisant, abject.

razvan.rock
razvan.rock  •  29 Octombrie 2010, 12:47

Ai dreptate,Tavix...justitia din Romania e corupta pana-n maduva oaselor...asta e adevarata Mafie...din aceasta cauza,suntem in situatia in care suntem....singura 'lege' pe care o respecta gunoaiele astea e banul...daca s-ar putea,ar trebui sa avem numai magistrati din vestul Europei,America de nord si Australia...

marian_u
marian_u  •  29 Octombrie 2010, 11:28

stati linistiti, fapta se va prescrie, daca nu s-a prescris deja! vor avea toti suspendare!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează