FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Ioan Becali: ”Mourinho l-a remarcat pe Pantilimon. Inter îl are în vizor!” ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2009 00:00

Ioan Becali, fostul agent FIFA, a dezvăluit la GSP TV că Jose Mourinho l-a remarcat pe Costel Pantilimon la meciul România - Franţa.

”Mourinho m-a întrebat de Pantilimon. El l-a descoperit la Constanţia, la România - Franţa. El venise să îl vadă pe Vieira şi atunci l-a văzut pe Pantilimon. Acum, ei îl au în vizor. Ei mai sînt cu ochii şi pe un băiat pe nume Alibec”, a spus Ioan Becali la GSP TV.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
 •  20 Iunie 2009, 23:09

sper sa nu il innebuneasca de cap becali pe panti cu speranta ca va pleca de la tm.si sper ca panti nu va lasa tm pentru alta echipa din tara,oricare ar fi ea.

 •  19 Iunie 2009, 10:48

Clar vrajeala, nu puneti botu ca e caterinca, inafara ca a fost Lobont in poarta, cum sa vina sa-l vada pe Vieira ?lol si Alibec ? = Becali scris invers din silabe:)) tzeapa !

 •  19 Iunie 2009, 01:08

pacat ca nu l-au vazut la meciul cu Dinamo cu Urziceniul astea meciuri mari ale lui vezi giovani poate fac rost de caseta mai creste comisionul. Daca pantelimon e mare de arnauskis ce sa mai zicem e urias e noul Buffon sau zenga

Vezi toate comentariile (18)
Comentează