FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Primul șef de galerie al Rapidului îl face praf pe Șumudică: „Făcea ca toate alea când a dat gol Rapidului! E rapidist când îi convine”

Ioan Mihai „Mache”, primul șef de galerie al Rapidului
Ioan Mihai „Mache”, primul șef de galerie al Rapidului

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 14:50 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 15:13

Duminică seară, Ioan Mihai „Mache” (78 de ani), primul șef de galerie al Rapidului, posta pe contul său de Facebook câteva declarații mai vechi ale lui Marius Șumudică, care spunea la momemtul respectiv că nu poate să vină la Rapid în Liga a 2-a, fiindcă ajunsese deja la un alt nivel. 

Vechiul suporter își exprima astfel dezaprobarea față de comportamentul tehnicianului la adresa clubului din Giulești, salutând astfel și alegerea lui Cristiano Bergodi.

Adrian Mutu a semnat contractul cu Neftchi » Mesajul misterios al clubului
AZERBAIDJAN
Adrian Mutu a semnat contractul cu Neftchi » Mesajul misterios al clubului

Ioan Mihai „Mache”: „N-am văzut așa ceva, Șumudică se bucura de ziceai că e nebun”

Azi, „Mache” a explicat pentru Gazeta Sporturilor: „Îmi aduc aminte de un meci pe Giulești, între Rapid și Sportul Studențesc, de prin anii ' 90. El era la Sportul și ne-a dat gol. N-am vazut viața mea așa ceva, se bucura de ziceai că e nebun, făcea ca toate alea. Așa că se ne mai lase cu rapidismul lui. E rapidist când îi convine. 

Nu știu de ce liderii de acum îl vor, poate sunt alte interese. Dar ar fi o mare greșeală ca galeria să fie împotriva lui Bergodi, doar fiindcă conducerea nu l-a ales pe Șumudică. Bergodi chiar e un antrenor bun, echilibrat”.

A continuat apoi pe același ton, susținând că „eu am mare încredere în acest om, Dan Șucu. Vrea să aducă altceva, o altă viziune, un alt tip de comportament în fotbalul românesc și la Rapid. Mă bucur că a ales un antrenor străin. Oricum, pentru cum a vorbit despre Rapid în ultimii ani, aș fi preferat pe oricine, dar nu pe Șumudică!”

„Mutu n-a avut caracter, să se ușchească așa”

Fostul lider de galerie nu l-a uitat nici pe Adrian Mutu, a cărui plecare i-a lăsat un gust amar. Bătrânul suporter spunea că „Mutu a dovedit că nu are caracter. Cum să pleci așa, cu o săptămână înainte de începerea campionatului?! Toți aleargă numai la bani mai mulți, nu le pasă de echipe”.

Mie mi se sfâșie sufletul când văd că a intrat dihonia în rândul rapidiștilor. Noi trebuie doar să iubim Rapidul indiferent de interesele pe care le are fiecare

- Ioan Mihai „Mache”, primul lider al galeriei Rapidului, într-o postare pe contul său de Facebook

VIDEO. Cristiano Bergodi a aterizat în România și semnează cu Rapid

Citește și:

Bergodi a ajuns în România și urmează să semneze cu Rapid » Și-a pus coperta Gazetei la profilul de Whatsapp
RAPID
Bergodi a ajuns în România și urmează să semneze cu Rapid » Și-a pus coperta Gazetei la profilul de Whatsapp
Dragomir dezvăluie ce a vorbit cu Șumudică: „Când mi-a zis cine l-a sunat, mi-am dat seama că nu-l vor pune sigur antrenor”
RAPID
Dragomir dezvăluie ce a vorbit cu Șumudică: „Când mi-a zis cine l-a sunat, mi-am dat seama că nu-l vor pune sigur antrenor”

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (41)
ali.bec
ali.bec  •  10 Iulie 2023, 20:58

Sumudica se potrivește perfect la FCSB!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  10 Iulie 2023, 20:43
Postat de 21lva pe 10 Iulie 2023, 17:08

Rapidul vostru e ăla care s-a desființat. L-ați băgat în pământ, săracilor. Acum vreți să conduceți FC R pe banii lui Șucu. Ce mi-e mustață, ce mi-e bocciu..

Amice, la care " saraci" te referi? Sigur nu la adevărații suporteri -pe care se pare nu-i cunoști sau speriindu-te sa-i recunoști, doresyi sa-i ignori. Clubul Aristocratic Rapid ,de la înființare, a reprezentat latura suprema a suporterilor Rapidului ( ca de altfel unica din tara) în care mari personalități din elita românească s-au unit sa arate tarii ca acei oameni minunați dar tăcuți pt a se face cunoscuți publicului larg al fotbalului. Este adevarat ca fiecare club are un nucleu dur ( sau care se vrea) al galeriei apărut în anii 90. Rapid nu avea asa ceva , ci avea întreg stadionul protestand împotriva regimului Ceaușescu. Și totuși nu trebuie ignorați sau marginalizați acești membrii ai nucleului dur , al fiecărei echipe, pt ca în mare parte , datorita lor inima clubului bate cu putere. Or la Rapid acest lucru se vede și se simte cel mai pregnant. Cu revenirea lor în Superliga ,competiția s-a trezit la viata. Rapid e sarea și piperul fotbalului romanesc . Echipa care joaca meci de meci cu stadionul plin ...atât cât ii permite nr. de locuri... PS- Napoleon spunea ca "100 de gălăgioși fac mai mult decât 100.000 civilizați dar tăcuti !"

grigs1981
grigs1981  •  10 Iulie 2023, 20:32

Sunt cu 12 ani mai mic decat Cretu,mi-a fost"sef"cativa ani in Galeria RAPIDULUI...nu eram apropiati,eram mult mai mic,eram cu totii foarte multi,dar am cutreierat tara impreuna un timp,mare parte prin B-ul acela detestat mai ales de stelisti si dinamovisti,dar eram tineri,fericiti ca ne iubeam echipa,deloc placuta de autoritatile de atunci...Noua nu ne era rusine ca RAPIDUL joaca in B,ca nu castiga titluri,noi iubeam fotbalul,RAPIDUL si de la echipa ceream doar sa joace fotbal,sa lupte...de aceea cel mai des auzeai:"lupta,lupta,CFR!"si"jucati fotbal!",cand ni se parea ca jucau mai"lenes"..."Cretu",cu parul lui"afro",a fost"Comandantul"primei Galerii din Romania si aceasta a fost a RAPIDULUI...Oameni buni,o fi el mos,toti veti fi,nu este *** pentru ca iubeste si acum RAPIDUL,Galeria si iata ca isi aduce aminte momente pe care Sumi le-ar vrea uitate...Sumi,dupa ce a venit in Giulesti a inceput sa se dea rapidist de mic,exact ca in cantecul actual:"De cand am venit prima oara pe Giulesti/M-am indragostit de-o echipa ca-n povesti!"...AHOEEEE,Cretuleeee!Sa fii sanatos!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează