FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA NU SE TELEVIZEAZĂ!

Ioan Neculaie: "Nu se televizează? Nici nu ştiam că nocturna nu funcţionează"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Finanţatorul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, spune că nu ştia nimic despre faptul că partida pe care "stegarii" o vor disputa în weekend împotriva Stelei nu va fi televizată.

"Nu se televizează? Nici nu ştiam! Trebuie să-l sun pe directorul energetic să-l întreb de nocturnă. Nu ştiu care sînt motivele şi nu am cum să comentez mai mult" s-a limitat să spună Neculaie pentru gsp.ro.

Află de ce nu se mai televizează FC Braşov - Steaua!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  04 Martie 2009, 16:03

-CLUB CONDUS DE VAMA,TOT CE A CASTIGAT EL SI MARELE ANTRENOE LUCESCU A FOST FIE DE CONJUNCTURA FIE PRIN FURACIUNI CA ACUM AU FOST INFORMATI CA DACA SCHIMBA DATA MECIULUI NU VOR MAI FI TELEVIZATI(VOR VEDEA MAI PUTINI HOTIA)SI CA SA FIE SI MARTORI MAI PUTINI IITRIAZA CU PRETUL BILETELOE, MARE HOTIE MARE CARACTERE, HUUUUUO.

 •  03 Martie 2009, 18:44

MAI NEA NICOLAE ,RADEAI DE COPOS CA ESTE UN ZGARCIT SI NU DA BANII ,TU NAI 2000-3000 EURO SA PUNETI GENERATOR EU NU CRED ,CRED CA ATI MARIT PRETUL BILETELOR SI ATI ZIS CA DACA NU E TELEVIZAT SE UMPLE STADIONUL SI FACETI BAMI CA DOAR E CRIZA!!!!LA OAMENI NACAJITI NU VA E MLE BAGATI MANA IN BUZUNAR FARA MILA ASTA ESTE "STATAGEMA DINU VAMA"RUSINE SA VA FIE VA BATETI JOC DE FATA DE TELESPECTATORI SI DE OAMENI NACAJITI ,SANTETI UN CLUB DE RAHAT ,DE AZI VA VETI NUMI FC.RAHAT BRASOV !!!!!!DU

 •  03 Martie 2009, 13:23

asa mare blat o sa fie???

Vezi toate comentariile (9)
Comentează