FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Sabău, primele declarații după revenirea la U Cluj: „Lucrurile stau diferit acum”

Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 19:11 / Actualizat vineri, 25 august 2023 19:59

Ioan Ovidiu Sabău a susținut prima conferință de presă după revenirea la U Cluj, înainte de partida cu Hermannstadt.

  • Hermannstadt - U Cluj, în etapa #7 din SuperLiga, are loc luni, de la ora 18:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Sabău a revenit pe banca lui U Cluj, după ce la finalul sezonului trecut a renunțat la postul de antrenor din cauza uzurii mentale. Neluțu a declarat că și-a regăsit motivația și a numit avantajele pe care le are, după perioada în care a pregătit echipă în sezonul trecut.

Ianis Hagi e ca și plecat de la Rangers! Ce club îl așteaptă sâmbătă să semneze contractul + suma de transfer
TRANSFER
Ianis Hagi e ca și plecat de la Rangers! Ce club îl așteaptă sâmbătă să semneze contractul + suma de transfer

Ioan Ovidiu Sabău: „Lucrurile stau diferit acum”

„Nu a fost o perioadă lungă, au fost câteva luni, dar pot să spun că în momentul de față lucrurile stau diferit. Am iar motivația, starea de spirit de care ai nevoie să reintri în această meserie. Sunt multe avantaje, printre care faptul că am stat foarte puțin. Am un lot de jucători pe care îl cunosc foarte bine, alături de care am colaborat foarte bine. 

Emoțiile și stările sunt la fel, dar simt eu că pot face o treabă foarte bună, să le mulțumesc celor care mi-au acordat încredere, dar și publicului care de această dată este mai încrezător în posibilitățile mele. Este o răspundere mai mare de această dată, pentru că sunt și alte așteptări”, a declarat Sabău, conform site-ului lui U Cluj.

A fost foarte greu să iau decizia de a renunța, dar cred că a fost o decizie corectă față de mine și de club. Eram epuizat, foarte încărcat și responsabilizat

- Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Sabău: „Nu pot schimba multe până luni”

Sabău a prefațat și meciul cu Hermannstadt, primul de la revenirea la U Cluj.

„Prea multe lucruri nu pot schimba până luni, poate doar ca stare, concentrare în anumite momente. Să înțeleagă momentul, situația din clasament. Trebuie să acumulăm puncte pentru că e foarte important. Punctele îți dau încredere și entuziasm. Apare și jocul încet încet”, a declarat Sabău.

Citește și: 

Nicolae Dică a rupt tăcerea după demiterea de la FCU Craiova » Cele 5 cuvinte rostite în fața lui Mititelu la plecare
FCU Craiova
Nicolae Dică a rupt tăcerea după demiterea de la FCU Craiova » Cele 5 cuvinte rostite în fața lui Mititelu la plecare
Incredibil! Ce au găsit jandarmii în toaletele arenei Arcul de Triumf, chiar în timp ce Ovidiu Burcă ținea un discurs împotriva torțelor
Dinamo - Petrolul
Incredibil! Ce au găsit jandarmii în toaletele arenei Arcul de Triumf, chiar în timp ce Ovidiu Burcă ținea un discurs împotriva torțelor

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  28 August 2023, 14:11

Normal ca stau mai bine lucrurile. Doar e cel mai bine platit antrenor din Romania cu cei 28000 euro pe luna. Pentru el si staff, Primaria Cluj plateste 37.000 euro. E foarte bine, pe banii statului, am castigat inca un ”special”

EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  26 August 2023, 08:52

Joc dintr-o atingere asta imi place la Sabau ! Inca un fundas central si un atacant ! Urgent ! Mult Noroc si Spirit de invingator ! ! !

fibra
fibra  •  26 August 2023, 08:15

Interesant daca in urmatoarele sase etape va face mai mult de sase puncte cate a facut echipa cu Petrea. Sansele sunt pe muchie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează