FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Ion Crăciunescu a lansat un nou atac împotriva oficialilor Federaţiei: "Am ajuns ca în Botswana!"

Ion Crăciunescu se preocupă în continuare de problemele arbitrilor
Ion Crăciunescu se preocupă în continuare de problemele arbitrilor

Articol de - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 23:04

Ion Crăciunescu îl acuză pe Răzvan Burleanu că prejudiciază bugetul statului după ce-a schimbat modalitatea de plată a arbitrilor, iar FRF nu mai plăteşte 24% TVA către ANAF.

"La Liga a 2-a şi a 3-a arbitrii primesc banii direct în mînă. Am ajuns să plătim ca în Botswana, în plic, şi acum trebuie să stea să numere banii înainte de meciuri în vestiar. Este ruşinos că s-a ajuns la un asemenea nivel. Înaintea unui meci, fiecare arbitru trebuie să încheie un contract de prestări servicii de tip PFA cu clubul organizator, urmînd ca arbitrul să-şi plătească ca şi pînă acum 19% TVA către stat. Federaţia s-a spălat pe mîini cu plata TVA-ului ei către stat, cel de 24%, iar organele financiare trebuie să se sesizeze în această problemă!", spune Crăciunescu.

Fostul şef al CCA explică şi ce riscă Federaţia prin această decizie: "Să plătească retroactiv toate datoriile către stat! Decizia este o mare tîmpenie, pentru că arbitrul a devenit angajatul unuia dintre cluburi! Legea PFA-ului spune că beneficiarul de venit, adică arbitrul, se află într-o relaţie de subordonare faţă de plătitorul de venit, în cazul de faţă Federaţia, care a decis să nu mai plătească către stat impozitul! FRF este cea care decide atribuţiile ce îi revin unui arbitru".

"Clubul îl angajează pe arbitru pentru un meci, cînd el trebuie să fie neutru! Practic îl cumpără pentru două ore, îşi face treaba cu el şi apoi îl trimite acasă" ( Ion Crăciunescu)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
costeltudor
costeltudor  •  25 Martie 2015, 20:41

Acest individ pe numele lui-Craciunescu - este o nulitate .Uitati-va in cartea lui de munca si ve-ti constata ca nu mai este loc pt.o noua ocupatie .Ce este mai grav ,este faptul ca absolut peste tot nu a stat mai mult de sase luni. Oare de ce ? Ca urmare aceasta jigodie nu trebuie bagat in seama .

john.peris
john.peris  •  25 Martie 2015, 17:33

Probabil cel mai incult arbitru in viata, cu siguranta insa cel mai corupt !

ionut.g
ionut.g  •  25 Martie 2015, 14:52

Cand domnul Craciunescu era in functie se lamenta intr-o atitudine foarte indulgenta si permisiva fata de greselile arbitrilor si cerea timp pentru reforma si reconstructie. Cum iese din sistem devine brusc foarte exigent ( de altfel pertinente remarcile) si transant legat de fenomenul arbitraj. Mie personal aceasta dualitate mi-a creat o imagine indoielnica si aici ma refer mai mult la caracterul dansului.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează