FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Ion Crăciunescu, încă un atac „cu talpa” la adresa CCA: „Suntem într-o anomalie totală”

Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 10:10 / Actualizat luni, 09 august 2021 11:36

Ion Crăciunescu a criticat dur Comisia Centrală a Arbitrilor, condusă de grecul Kyros Vassaras. Fostul mare arbitru român este nemulțumit de secretomania de la CCA.

După un nou început de sezon cu probleme de arbitraj, Ion Crăciunescu a adus noi critici la adresa Comisiei Centrale a Arbitrilor, făcând referire la discreția cu care această instituție lucrează.

Fostul arbitru FIFA a vorbit despre situaţia arbitrajului din România, despre care spune că a ajuns la un nivel foarte greu de imaginat.

„Nici pe Igna nu-l văd, nici pe Porumboiu, nici ca observator. De asta mi se pare o anomalie incredibilă în ţara asta, dar asta e. Balaj era şi el pe listă, important e dacă ai oameni competenţi în domeniul respectiv, progresează. Dar atâta cât eu primesc delegările şi văd cine arbitrează sau e observator, vă dau cuvântul că mă închin. 

Am răguşit de cât timp spun că suntem într-o anomalie totală, singura ţară cu preşedinte străin la CCA. Şi SRI-ul dă nişte explicaţii, dar CCA nu dă niciun fel de explicaţii niciodată. E cea mai secretă instituţie din lume pe care eu am văzut-o. 

CCA e condusă de nişte oameni care nu au ce căuta acolo”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit Realitatea Sportivă.

Nu e la primul atac asupra lui Vassaras

Ion Crăciunescu nu ratează niciodată ocazia de a-l critica pe șeful CCA. În urmă cu câteva luni, acesta se arăta nemulțumit de salariul pe care grecul îl câștigă.

„Kyros Vassaras câștigă 8500 de euro net pe lună plus cheltuieli de transport plus masă plus cazare. Nicio țară din lume nu are preșdedinte un străin la Comisia Centrală a Arbitrilor, instructori au mai fost, cazul lui Collina în Ucraina. 

Spuneți-mi un nume lansat de el de când conduce Comisia Centrală a Arbitrilor. Nu există în istoria arbitrajului românesc un președinte care să nu fi lăsat ceva în urma lui, mereu s-au descoperit niște arbitri talentați, acum nu e niciunul”

Citește alte știri din Liga 1:

Deian Sorescu n-a mai rezistat și i-a răspuns lui Mureșan: „Fanii nu știu adevărul”

Mihai Teja, exasperat de golul lui Octavian Popescu: „A trecut printre 9 jucători! Era singur și a trecut de toți”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
traian_v
traian_v  •  09 August 2021, 15:18

Chivulete !!!! Marea speranta

poli_4_ever
poli_4_ever  •  09 August 2021, 15:04
Postat de romeverest pe 09 August 2021, 14:11

Craciunescu este disperat, dar mai ales ofticat, ca nu este el sef la CCA, asta fiind si motivul pentru care anual critica aceasta comisie !! Daca era numit el si primea acei bani nu ar fi scos niciun cuvant !! Noroc ca mai prinde contracte pe la televiziuni si astfel mai castiga si el niste banuti !!

***. Arbitrajele sunt proaste, corect, dar oare chiar erau mai bune pe vremea lui Craciunescu? In niciun caz. Nu numai Romania duce lipsa de arbitri valorosi, toate Europa e (aproape) in aceeasi situatie. Cine s-a uitat la Euro s-a convins

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  09 August 2021, 14:38
Postat de romeverest pe 09 August 2021, 14:11

Craciunescu este disperat, dar mai ales ofticat, ca nu este el sef la CCA, asta fiind si motivul pentru care anual critica aceasta comisie !! Daca era numit el si primea acei bani nu ar fi scos niciun cuvant !! Noroc ca mai prinde contracte pe la televiziuni si astfel mai castiga si el niste banuti !!

Boss, problema lu' Vassaras nu e ca incaseaza niste bani pe care si i-ar dori Craciunescu. Problema e ca el nu sta in tara. El vine in Romania o data pe luna. Cum poti controla si organiza o activitate cu mari probleme daca nu esti in contact permanent? Poti lua niste masuri numai pe ce-ti povestesc altii? Nu merge frate.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează