FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-0

Ion Crăciunescu îl desfiinţează pe Istvan Kovacs » "A fost catastrofal! E strigător la cer!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 10:53

Ion Crăciunescu a atacat dur maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs şi este de 
părere că unele greşeli sînt intenţionate.

Istvan Kovacs a fost acuzat după meciul ASA Tîrgu-Mureş şi  Steaua, scor 1-0, pentru nu i-a eliminat pe Mureşan si N'Doye şi nu a acordat un penalty Stelei, pentru un fault asupra lui Tănase.

"Arbitrajul lui Kovacs a fost catastrofal. Totul a curs într-o singură direcţie. Este strigător la cer! Asemenea arbitraj mi-a fost greu să văd pînă şi la judeţ. Unii arbitri nu greşesc întîmplător. Şi delegarea este foarte surprinzătoare. Nu ar avea ce căuta Vassaras la CCA, este o ruşine pentru România. Kovacs a făcut rău întregului arbitraj românesc.  Poate şi eu am mai protejat arbitri, dar între timp, cît am stat deoparte, mi-am dat seama de un lucru clar. Cine greşeşte trebuie să plătească", a declarat Crăciunescu la LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
vvalyy
vvalyy  •  29 Octombrie 2014, 15:45
Postat de euce pe 29 Octombrie 2014, 10:20

doamne ajuta CFR.campioana,cadou de la "grec"

viseaza in continuare bozgoeras ca titlul are doar o directie

euce
euce  •  29 Octombrie 2014, 10:33
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 28 Octombrie 2014, 17:43

Si cine e in mm Steliano Filip? A dat el gol pentru Nationala? Ai altii mai buni la Nationala decat Keseru si Rusescu atacanti? Al cui e interesul bah potaie? Ale dreaaaaaaaaaaaaaaaaaaq potai castrate...

S.F.e in primul rand un om la fel R.sau K.,dar pentru tine asta nu conteaza,nu e de la "stana"nu exista,doar vi "ciorangi"si slugile lu "jiji"contati

euce
euce  •  29 Octombrie 2014, 10:24
Postat de inexistentus pe 28 Octombrie 2014, 18:22

O pedeapsa rezonabila ar fi ca acest Istvan sa arbitreze doar meciurile: ASA Tg Mures - CFR Cluj si CFR Cluj - ASA Tg. Mures.

super,dar "precuviosul-tudorica"ce sa "flustereasca"?="stana1-stana2"pentru ca in urma demersurilor,"baciu-argasitu"doar aceste 2 "stane"mai au drept de joc,propun sa se numeasca,in loc de L1,"contrarea dipe tapsan"e bine "baci-argasitu"?

Vezi toate comentariile (66)
Comentează