FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Ion Marin: "Oţelul copiază cu succes modelul Urziceni de acum doi ani. Bravo lor!"

Ion Marin
Ion Marin

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2010 00:00

Ion Marin a spus că Oţelul este echipa care merită să fie pe primul loc pentru că este cel mai bine organizat club din Liga 1.

 

"Oţelul poate cîştiga titlu dacă va continua treaba bună pe care a facut-o. Este modelul pe care l-a avut Urziceni acum doi ani şi cred că vor avea rezultate. Echipa este omogenă şi jucătorii au valoare.

E de lăudat şi cuplu pe care îl face Dorinel cu Marius Stan şi pot spune că atîta timp cît echipe din provincie sînt mai bine organizate decît cele din capitală, merită să fie în fruntea clasamentului", a spus Ion Marin

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
leinad
leinad  •  25 Decembrie 2010, 19:11

ce te mai roade invidia.normal esti roman

ovidiu62
ovidiu62  •  25 Decembrie 2010, 16:50

Otelul Galati este o echipa formata 60% din pepiniera proprie.Aici este diferenta fata de alte cluburi.Copii trag si pt orasul in care s-au nascut.Forta Galati,cel mai frumos oras de la Dunare.

hiromatsu
hiromatsu  •  25 Decembrie 2010, 15:09

Copiaza pe naiba. Unirea Urziceni si-a "facut" echipa din de-alde Apostol, Todoran, Paduretu, Frunza, Bilasco, Onofras, Bordeanu, Galamaz, Mehmetovici, Varga sau Balan - jucatori trecuti de prima tinerete. Nu batrani, pana in 30 de ani (majoritatea), dar in nici un caz cum e la Otelul. Cati jucatori sub 22 de ani folosea Petrescu in primul 11? Aduna tu numarul de meciuri in Liga 1 de la lotul Unirii din sezonul cand a castigat campionatul si compara asta cu ce are Otelul, apoi mai v

Vezi toate comentariile (4)
Comentează