FOTBAL  »  Superliga  »  I-A VĂZUT LA LUCRU PE CEI DE LA HAJDUK SPLIT ŞI AVERTIZEAZĂ

Ion Moldovan: "Nu trebuie să-i tratăm de sus pe croaţi!"

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

Şeful Centrului de juniori ai clubului, Ion Moldovan, a vizionat live meciul de Supercupă de sîmbătă seară dintre Hajduk Split şi Dinamo Zagreb, pierdut de viitorii adversari ai roş-albilor cu 1-0. Cu toate acestea, reputatul tehnician şi-a luat notiţe diverse despre Hajduk şi l-a pus în gardă pe Ioan Andone.

"Hajduk este o formaţie de gabarit. Croaţii nu trebuie luaţi de sus. Calificarea noastră va fi obţinută cu foarte mult efort. Repet, croaţii nu trebuie trataţi ca o trupă de matineu! Au un bosniac, Ibricici, un fel de Adrian Cristea al nostru, dar care vine mai degrabă şi joacă în centru. El este regizorul formaţiei, de la el pleacă acţiunile periculoase de atac. În plus, respectivul are şi viteză. Şi cele două vîrfuri ale croaţilor sînt periculoase. Puncte slabe nu prea au, mai degrabă pot fi surprinşi în faza de apărare. Nu trebuie să ne angrenăm cu ei într-un joc de uzură. Trebuie să fim mai mult decît atenţi şi să nu-i tratăm superficial", a declarat Moldovan.

Joi, Dinamo va disputa manşa secundă a turului II preliminar al Europa League contra celor de la Olimpia Bălţi, pe care i-au învins la Chişinău cu 2-0, după care învingătoarea va da piept cu cei de la Hajduk Split, pe 29 iulie, respectiv 5 august.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează