FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 6-1

Ionel Dănciulescu şi-a asumat umilinţa, luînd, cu lacrimi în ochi, totul asupra sa: "E vina mea şi numai a mea!"

Articol de - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 07:56

Omul care s-a jucat ca jucător cu recordurile pozitive a prins şi unul negativ: a fost a doua oară în istoria de 1.999 de meciuri în campionat cînd Dinamo a luat 6 goluri


- Domnule Dănciulescu, cum a fost posibil aşa ceva, 6 goluri luate la Giurgiu?
- Multe nu pot fi de zis. E numai şi numai vina mea, mi-o asum, eu am fost aproape de echipă, eu am pregătit-o. Dar trebuie să trecem peste această umilinţă şi să pregătim meciul cu U Cluj din Cupa Ligii.

- Cine e de vină din rîndul fotbaliştilor?
- O să analizăm noi în bucătăria internă. Oricum, jucătorii n-au nici o vină, repet, e doar vina mea!

- E cea mai urîtă zi de naştere posibilă?
- Putea fi şi-n altă zi. Păcat de maniera în care am pierdut, asta e durerea mea. Minunaţii noştri suporteri... Îmi cer scuze în numele băieţilor.

- Chiar îţi asumi sută la sută eşecul? Jucătorii au fost pe teren, nu tu.
- Fotbaliştii n-au de ce să-şi ceară scuze. Atît s-a putut. Culmea e că eram încrezător după cîteva partide bune. A ieşit urît. Trebuie să trecem peste, viaţa de fotbalist are şi astfel de momente.


"Cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost Traian Marc, a mai scos ceva, altfel luam 10-12 goluri. Mulţumim lui Silviu Lung junior că a driblat la faza golului nostru, ne-a scăpat de umilinţa totală"
Claudiu Vaişcovici, ex-fotbalist Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  07 Decembrie 2014, 17:35

Eu oricum nu ma mir, echipa mea de suflet se scufunda pe zi ce trece,LA DINAMO FARA OAMENI CAPABILI,FARA TRANSFERURI SI FARA BANI NU SE VA PUTEA FACE NIMIC NICIODATA !! SA VINA INVESTITORI , FOTBALISTI CARE CHIAR VOR SA JOACE PENTRU DINAMO SI PE SALARII DECENTE !! ACTUALUL DINAMO EU NU-L RECUNOSC ESTI UN SUROGAT DE ECHIPA , FOTBALISTI DE LIGA A 7 A DIN ROAMNIA , M-AM SATURAT DE MIZERIA ASTA CARE TINE DE 3 ANI , ORI VINE CINEVA SA ADUCA DINAMO ASA CUM IL STIM NOI ORI DACA NU SA SE TRAGA OBLONUL , ASA NU MAI MERGE LOCUL 5 , LOCUL 8 , 6-1 CE INSEAMNA TOATE ASTEA ??? PANA CAND E NEW DINAMO ?? CAND VIN BANII ?? CAND VIN FOTBALISTI ??

neuer1606
neuer1606  •  07 Decembrie 2014, 14:51

Nu este vina ta Danciule, este vina nesimtitilor de jucatori care nu fac nici cat un sac de cartofi si a celor din conducere care sunt niste amatori.

mathed
mathed  •  07 Decembrie 2014, 14:42

Este o prostie ce spune Danciulescu.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close