FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA 0-1

Ionel Ganea a răbufnit după eşecul cu Astra, 0-2: "N-am fost lăsaţi să jucăm!" :X

Articol de - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 22:51

Antrenorul giuleştenilor, Ionel Ganea, consideră că echipa sa a dominat Astra şi spune că arbitrul Colţescu a greşit grav în mai multe rînduri împotriva elevilor lui


- Domnule Ganea, cum vi s-a părut meciul?
- Chiar dacă am întîlnit un adversar foarte bun, am arătat un fotbal de calitate. Am jucat bine cu un om în minus şi cred că puteam obţine un rezultat bun.

- Despre arbitrajul lui Colţescu ce părere aveţi?
- Ruşinos! Nu ştiu dacă la eliminarea noastră era de roşu. N-am văzut dacă Stoica a lovit sau nu, dar chiar şi aşa, mingea era în aer şi nu a existat intenţie. Mai mult, a fost primul lui fault, nu trebuia eliminat. Nu mai zic că Oros a dat cu cotul, iar Colţescu i-a zis lui Negru că îi pare rău, dar mai mult nu poate să îi dea decît galben. Au fost multe faze în care am fost dezavantajaţi. Pentru mine e clar, n-am fost lăsaţi să jucăm!

- Jocul Astrei cum vi s-a părut?
- Şi în 10 oameni i-am dominat! Ei trăgeau de timp la 1-0, deşi erau în superioritate.

- Sînteţi mulţumit de lotul actual?
- Ştiţi cum este, toţi vrem să conducem un Mercedes, însă dacă nu avem bani, luăm şi tramvaiul. Asta e situaţia, ăsta e lotul pe care îl am şi trebuie să mă descurc. Nu avem bani, trebuie să luăm doar jucători liberi de contract. Cu toate acestea, sînt sigur că nu se va pune nici un moment problema retrogradării pentru noi.

"S-a simţit lipsa lui Pancu, care este liderul nostru. Ar fi extraordinar dacă ar veni şi Săpunaru să ne ajute!"
Mircea Bornescu, portar Rapid

"Colţescu a făcut foarte multe greşeli, care au pus o presiune uriaşă pe joc. Totuşi, nu cred că rezultatul a fost influenţat de arbitraj"
Daniel Isăilă, antrenor Astra

"Fatai a acuzat dureri musculare, nu ştim acum exact despre ce e vorba. Găman nu a făcut nici un antrenament cu echipa, va fi foarte greu să-l recuperăm pînă joi"
Daniel Isăilă, antrenor Astra

"Rapidul mi-a lăsat o impresie foarte bună. Jos pălăria pentru aceşti jucători! Ştim cu toţii în ce situaţie sînt"
Daniel Isăilă, antrenor Astra

"Nu sîntem încă pregătiţi de petrecere, însă dacă ne vom califica în dauna Lyonului, vom face o petrecere mare de tot. Sper să reuşim să scoatem lumea în stradă nu doar la Giurgiu, ci în toată ţara"
Kehinde Fatai, atacant Astra

"Va fi un meci infernal returul cu Lyon. Sper să ne facem treaba şi să ne calificăm. Meciul de azi a fost greu, dar sîntem bucuroşi că am cîştigat. E greu, dar e şi frumos să joci pe mai multe fronturi"
Silviu Lung jr., portar Astra

"Cîinii" din tribune
Giuleştenii au fost urmăriţi la meciul de aseară de mai multe personalităţi care s-au consacrat în Ştefan cel Mare. La tribuna oficială au fost prezenţi antrenorul Ioan Andone, fostul acţionar Vasile Turcu, dar şi atacantul francez Joel Thomas, momentan accidentat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:58
Postat de cristinuzzu pe 25 August 2014, 12:39

Ce arbitraj ba nene? Arbitrajul n-a fost nici mai bun si nici mai prost decat altele. Iar cartonasul rosu a fost pe deplin meritat, intentia s-a vazut clar. Pe ala trebuie sa-l pui sa bage flotari 1 saptamana, nu poti fi atat de indolent si sa-ti ingropi echipa. Apararea si flancurile seamana cu Kiseleff-ul. Ciolacu ala are limba sub calcaie facand pressing de unul singur si fundasii nu-s in stare sa faca un rahat de marcaj. Nu pentru ca n-au valoare ci pentru ca li se rupe. Unde-i Ganea ala care a sarit la gatul arbitrului? Eu inteleg ca trebuie sa le iei apararea dar pune-i frate la munca.

prin urmare, altele sunt cauzele infrangerii. mi se pare mult mai fair play comentariul tau, decat declaratiile lui ionel ganea.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:57

deci: Ionel Ganea a răbufnit după eşecul cu Astra, 0-2: "N-am fost lăsaţi să jucăm!" __ ei na, chiar asa ?

7h0r
7h0r  •  25 August 2014, 15:59
Postat de just.rapid pe 25 August 2014, 09:51

Ganezule , nu te mai lega de arbitraj , a gresit la cateva faze dar nimic grav . Intrarea lui Stoica a fost sanctionata corect cu rosu , nu conteaza ca nu a avut intentie, stoica a ridicat talpa la nivelul abdomenului lui fatai , intrare periculoasa , rosu corect . Oricum , ma bucur ca nu va juca stoica in meciul urmator, e pilaf cu carne, pot juca si eu ce joaca el :)). Am terminat seria de meciuri grele , important este sa incepem sa legam victorii pentru ca urmeaza 2 meciuri mult mai usoare , cu Otelul si U.

Ma bucur ca v-ati intors acolo unde va este locul, in prima liga... nu vreau sa-mi dau cu parerea despre echipa voastra dar sper sa ramaneti aici, satui de meciuri cu Viitorul Voluntari/Constanta/Chiajna , Corona si alte echipe parvenite... Bafta

Vezi toate comentariile (9)
Comentează