LIGA 1    •   RAPIDIŞTI.RO

Ioniţă a semnat cu FC Koln! Managerul Meier: "Vine din vară"

Andrei Craciun

Mediocritate, neruşinare, justiţie, dreptate

Luni, 01 Februarie 2010

După o zi tensionată, oficialii clubului german anunţă cu mîndrie că au perfectat transferul lui Alexandru Ioniţă de la Rapid, acesta urmînd să evolueaze din vară la FC Koln.

"Am făcut o achiziţie pentru viitor. Am tot avut probleme în atac, Ioniţă trebuie să ne ajute să le rezolvăm”, a declarat în urmă cu cîteva minute antrenorul nemţilor Zvonimir Soldo. "Da, Ioniţă vine din vară la Koln. Am făcut un transfer bun. Era imposibil să il luăm de pe acum, fiindcă Rapidul se bate pentru titlu şi calificarea în Liga Campionilor”, a confirmat managerul Michael Meier.

Comentarii (13 ) Adaugă comentariu

 •  02 Februarie 2010, 11:30

Se pare ca Ionita pleaca la Koeln, din pacate. Ieri site-ul ziarului de fotbal KICKER confirma vizita medicala a lui Ionita si suma de 2,5 mil.Sosirea in vara la 1 FC Koeln.FZR din Germania!!!!!!!!! Articolul ca anexa: Alles klar mit Ionita? Während heute noch Blitztransfers über die Bühne gehen, plant der 1. FC Köln schon die kommende Saison. Mit Alexandru Ionita soll ein talentierter rumänischer Angreifer von Rapid Bukarest zum FC wechseln. Ein neuer Stürmer für die neue Saiso

 •  02 Februarie 2010, 04:27

a semnat...e sigur. daca a scris kicker, ma gandesc ca transferul e cat se poate de oficial.. kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/520430/artikel_Alles-klar-mit-Ionita.html bravo lui. sper sa-si faca datoria fata de club si fata de fotbal in general si sa abordeze returul cu seriozitate. daca o tine tot asa nu-i prevad un viitor foarte lung la koln. locul lui e la o echipa de top din anglia. bravo ionita!!!!

florianlungu90  •  02 Februarie 2010, 00:59

Postat de pe 01 Februarie 2010, 23:20

La ora 23.10(romania) nici un site important din Germania,sportbild si transfermarkt,cit nici pagina oficiala a celor de 1fc koln,nu scriau nimic de semnarea contractului de catre ionita.Probabil multcinstitul si curatul tovaras copos a fost din nou inselat de catre nemti! Ramine de vazut! p.s. pe ce stadion o sa joace rapid in cazul(foarte p.probabil) c-or sa se califice in CL?

la asta m-am gandit si eu...ori gruia ori dan paltiniseanu...dar mai repede la timisoara ca acolo o sa avem stadionul plin

radan  •  02 Februarie 2010, 00:40

Ma bucur sincer pt. Ionita! Bine ca nu a plecat acum!

 •  01 Februarie 2010, 23:20

La ora 23.10(romania) nici un site important din Germania,sportbild si transfermarkt,cit nici pagina oficiala a celor de 1fc koln,nu scriau nimic de semnarea contractului de catre ionita.Probabil multcinstitul si curatul tovaras copos a fost din nou inselat de catre nemti! Ramine de vazut! p.s. pe ce stadion o sa joace rapid in cazul(foarte p.probabil) c-or sa se califice in CL?

maxone42  •  01 Februarie 2010, 23:09

Eu ramin la parerea ca Ionita a fost vindut prea devreme. trebuia sa mai ramina la Rapid inca 2 ani si jumatate, ar fi fost mai bine si pentru el si pentru club... dar bine macar ca ramine pina la vara. A facut Copos ce a facut si ia convins pe nemti sa-i dea banii ACUM si sa-l ia pe Ionita la vara. Cu toata supararea ca ne-am despartit de Ionita, nu ma pot abtine sa nu rid in hohote. Numai Copos este in stare de asa ceva.

grobertinos  •  01 Februarie 2010, 23:07

ba da ai dr..a..cu sunteti de ce va pare rau de baiat. bravo tata esti si norocos dar mai ales cred cu tarie ca esti muncitor. numai cei care nu au facut nimic in viata le pare rau de succesul altora

 •  01 Februarie 2010, 23:02

Postat de pe 01 Februarie 2010, 22:31

Pana la vara il rup adversarii si-o sa-l pescuiti de la clinica din Bologna peste alti doi ani.

este un moment important pentru Ionita,dar nu numai pentru el.

 •  01 Februarie 2010, 23:02

felicitari copos!

 •  01 Februarie 2010, 22:50

BV tzie ionitza imi amintesc ca in vara scria in ziar ca e singuru jucator care vine cu metrou la antrenamente si acu probabil se duce acolo pe un saalariu de 300 400 de mi de euroi....ie de apreciat...suuces si sper sa nu te accidentezi pan in vara sa cada transferu

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii

1500 de caractere ramase