FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ioniţă îl scoate pe Pancu din echipă » Ce soluţii are Răzvan să joace cu amîndoi titulari

Lui Pancu îi va fi greu să prindă echipa odată cu revenirea lui Ioniţă la Rapid
Lui Pancu îi va fi greu să prindă echipa odată cu revenirea lui Ioniţă la Rapid

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 11:10

Readucerea lui Alex Ioniţă la Rapid i-a complicat situaţia lui Daniel Pancu, care e rivalul acestuia pe postul de vîrf. Ce variante are Răzvan Lucescu pentru a-i putea folosi pe ambii atacanţi în acelaşi timp?

Daniel Pancu este atacantul pe care Rapid s-a bazat în tur, 6 goluri în 12 meciuri ca titular. Dar revenirea lui Ioniţă printre giuleşteni îl va lăsa pe bancă pe Pancu dacă Răzvan Lucescu va păstra modulul 4-3-3 pe care l-a folosit pînă în tur.

Ce soluţii sînt ca Răzvan să-i folosească pe Ioniţă şi Pancu în acelaşi timp

1. Să adapteze sistemul 4-3-3 într-un sistem 4-2-3-1. În acest mod, Pancu ar putea juca în spatele lui Ioniţă, venind din linia a doua, iar Răzvan şi-ar păstra aripile, ca şi în sistemul cu 3 atacanţi. Astfel, Deac, Roman sau Surdu ar juca atacanţi laterali, ca şi pînă acum, dar Răzvan va pierde un jucător de la mijloc, unde vor fi doar doi în faţa apărării.

Cum ar arăta Rapid în 4-2-3-1: Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Bozovici - Alexa, Herea - Deac, Pancu, Roman - Ioniţă

2. Să folosească un singur închizător, şi să formeze o linie de 4 în spatele vîrfului Ioniţă. Dan Alexa ar putea juca în faţa apărării, Deac şi Roman rămîn aripi, dar în spatele lui Ioniţă ar fi doi jucători care pot aduce un aport ofensiv important: Pancu şi Herea. În aceste condiţii, sistemul ar deveni 4-1-4-1, dar în care jucătorii de pe benzi vor fi nevoiţi să se retragă mai mult în apărare decît în modulul 4-3-3 folosit în tur de antrenorul Rapidului.

Cum ar arăta Rapid în 4-1-4-1: Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Bozovici - Alexa - Deac, Pancu, Herea, Roman - Ioniţă

Ce concurenţă are Ioniţă! Pancu are cea mai bună medie de şuturi pe poartă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sexilian
sexilian  •  14 Ianuarie 2012, 18:15

gsputinare cu mata ce aia?

rapid-mania
rapid-mania  •  14 Ianuarie 2012, 13:25

Va rog frumos nu mai incercati sa formati echipa cu care va juca Rapid in retur ca numa da-ti cu bata in balta. Va reveni Glauber, ne-am saturat de Burca si erorile lui. Dupa parerea mea Teixeira nu poate lipsi din primul 11, e cel mai valoros jucator din Liga1 chair mai bun decat Wesley.

danrapid
danrapid  •  14 Ianuarie 2012, 13:19
Postat de montgomerry pe 14 Ianuarie 2012, 12:16

Bai voi astia de la GSP,dar de unde stiti toate astea?Ati descoperit cumva masinaria viitorului? Nu am citit decat titlul,articolul nu meita citit,pentru ca voi nu sunteti antrenorii Rapidului, sau poate sunteti?Vedeti-va de Jiji al vostru si de steaua voastra,lasatii in pace pe ceilalti.

IDEM!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează