FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL, MÎINE, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ioniţă vrea să marcheze cît mai repede pentru Rapid: "Un gol m-ar descătuşa"

Runda trecută, cu U Cluj, Ioniţă a jucat 63 de minute, însă n-a avut nici o realizare notabilă // Foto: Alex Nicodim
Runda trecută, cu U Cluj, Ioniţă a jucat 63 de minute, însă n-a avut nici o realizare notabilă // Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 20:12

Ioniţă vrea să înscrie cît mai repede pentru a reveni la forma dinainte de a pleca la Koln.

Alexandru Ioniţă va profita de accidentarea lui Pancu şi va fi titular mîine seară, cu Petrolul, pentru prima oară de la revenirea sa în Grant. Vîrful de 22 de ani spune că-şi doreşte să marcheze cît mai repede pentru a evita o eventuală presiune ce s-ar aşeza pe umerii săi: "Ca atacant, trebuie să marchezi. Evoluţiile bune îţi dau încredere şi joci cu dezinvoltură. Sînt pregătit să ajut Rapidul şi abia aştept să înscriu din nou în tricoul alb-vişiniu, într-un meci oficial, pentru a mă bucura iar alături de fanii giuleşteni. Sper să o fac împotriva Petrolului".

Răzvan Lucescu a declarat că are mare încredere în Ioniţă: "Vine după o perioadă mai puţin bună în cariera lui, dar la Rapid se simte foarte bine. Va juca din ce în ce mai mult, are nevoie de încredere pentru a-şi arăta valoarea".

Răzvan: "Terenul e groaznic!"
După ce Gazeta a scris ieri că jucătorii sînt nemulţumiţi de calitatea gazonului din Giuleşti, Răzvan Lucescu a confirmat supărarea elevilor săi: "La meciul cu U Cluj ne-a dezavantajat, am sperat că se va rezolva cît mai repede situaţia. Miercuri am avut acolo un antrenament şi terenul era îngrozitor! Am făcut o şedinţă urgentă cu domnul Copos şi cu domnul Taban şi mi s-a promis că la ora partidei cu Petrolul gazonul va fi bun. Sper ca aşa să fie!".

3 goluri a marcat Ioniţă pentru Rapid în amicalele din această iarnă, fiind golgeterul alb-vişiniilor, alături de Teixeira

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
clayd
clayd  •  10 Martie 2012, 11:05

Hai mai taie din ele IONITA!!mai mult de 2 goluri nu dai returul asta!Esti terminat baiete!!!!Deh,ai prins figuri,aere,nu???

fibra
fibra  •  10 Martie 2012, 10:56

Nu zau! Ai grija ca esti la un pas sa ajungi Mitea II.

plischi
plischi  •  10 Martie 2012, 07:08

rar mai multa harababura ca la acest club, care in afara de suporteri n-are mai nimic...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează