FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII RĂMÎN ÎN LIGA I!

Badea face trial pentru stabilirea lotului! Mioveniul cere baraj cu Petrolul!

Articol de , - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

UPDATE 15:00 Una dintre condiţiile pe care le-a pus patronul lui Inter, Benone Lazăr, a fost ca el să ia toţi banii din drepturile de televizare, adică 1,4 milioane de euro. 750.000 au fost plătiţi deja, restul urmînd a intra în cont peste o lună.

Ionuţ Badea este favorit să conducă Pandurii în prima ligă. Mîine va fi organizat un joc între formaţia gorjeană şi Internaţional Curtea de Argeş care îl va ajuta pe tehnicianul dorit sezonul trecut de Steaua să-şi facă o părere asupra potenţialului jucătorilor pe care îi va observa.

Actualul antrenor al Pandurilor, Marius Baciu, nu este posesor de Licenţă PRO şi nu poate conduce în calitate de antrenor echipe de prima ligă. Tehnicianul s-a limitat să spună că nu a fost anunţat de nimeni care a fost viitorul său şi că nu cunoaşte stadiul negocierilor dintre părţi:

"Eu nu ştiu nimic, nu a vorbit nimeni cu mine. Vedem zilele următoare ce se întîmplă".

Preşedintele clubului CS Mioveni, Ion Ţuţală a comentat decizia conducerii lui Internaţional Curtea de Argeş de a ceda locul din prima ligă formaţiei Pandurii Tîrgu Jiu:

"Inter s-a retras din Liga I, considerăm că era mult mai corect ca pentru locul rămas liber să se joace un meci de baraj între echipele clasate pe locul 3 în cele două serii lae Ligii a II-a”, a spus Ţuţală pentru gsp.ro.

La rândul său, primarul Ion Georgescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului din Mioveni, este şi el revoltat: „O altă <lucrătură> a celor de la Federaţie. În prima ligă joacă doar echipele pe care le vor ei. Sigur că era normal să se joace un meci de baraj între ocupantele locurilor trei din seriile ligii a doua, dar la noi nnimic nu-i normal.

Plătim miliarde pentru licenţieri şi tot ce ni se cere, dar Federaţia favorizează mereu unele cluburi. Sunt proşti cei care continuă să bage bani şi sunt luaţi în derâdere”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
fanatyk24
fanatyk24  •  16 Iulie 2010, 01:12

pentru toti cei care cer meciuri de baraj sau alte prostii. Cititi regulamentul! NU facem ceea ce vrem cum vrem si cand vrem! Avem anumite reguli!

bibu
bibu  •  15 Iulie 2010, 23:22

Astept CRITICI si CRITICE :))

bibu
bibu  •  15 Iulie 2010, 23:22

oops..se trimisera amele comentarii ;)) asta inseamna ca Mr Critic nu are dreptate ;) Petrolul si Dacia sa isi castige corect sansele la anu' daca Pandurii nu au facut-o anul asta :)) Pe mine, sincer, ma pufneste rasul cand vad ce scrieti pe aici. Pandurii->Liga I. Atata tot. Aaa...da, crek si Craiova :D

Vezi toate comentariile (29)
Comentează