FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Ionuţ Badea: „Obiectivele tactice au fost atinse”

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul Ionuţ Badea a fost mulţumit de jocul elevilor să- din primul amical disputat în Antalya, cu Olimpik Baku (1-0). „A fost o partidă de verificare în care am avut obiective tactice pe care l-am atins conform unei strategii bine puse la punct. Adversarii noştri erau la finalul stagiului de pregătire şi au jucat ultima lor partidă, deci au avut un avantaj în pregătire faţă de echipa noastră. Pentru primul meci din această fază a pregătirilor sînt mulţumit de felul în care ambele echipe pe care le-am folosit. Băieţii au respectat şi au atins obiectivele avute în această fază a pregătirii”, a comentat tehnicianul.

Partida cu azerii de la Olimpik Baku a fost în general dominată din punct de vedere tactic de jucătorii Interului care au ratat mai multe ocazii la poarta adversă. Acest lucru nu l-a deranjat foarte tare pe antrenorul Ionuţ Badea. „Sigur că am şi ratat cîteva ocazii de gol, dar nu asta este important, ci faptul că ne-am atins obiectivele tactice pe care le-am urmărit la acest meci”, a explicat Badea.

Mîine, Curtea de Argeş va susţine al doilea meci de pregătire din această perioadă. Echipa lui Benone Lazăr se va confrunta cu austriecii de la SV Kapfenberg, ocupanta locului 9 în prima Ligă din Austria. SV Kapfenberg a susţinut două meciuri cu echipe româneşti aflate în cantonamente în Antalya şi a fost învinsă de Poli Timişoara, scor 6 - 1, şi de CFR Cluj, cu 3 – 0 .

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează